2777
2789
عنوان

تاپیک برای درددله 💔

159 بازدید | 14 پست

سلام.. لطفا شرکت کنید.. همدرد باشید💔🙏

حالتون  خوبه!؟ 

من زیاد نه.. حدود 2 ماهه خونه مادرمم.. بعد 4 سال خسته شدم از دست همسرم.. کم آوردم.. تاپیک های قبلم نوشتم جریانو.... دلم پراز بغضه.. برای کسی ک خانوادتو رها کنی ولی اون برگرده بهت بگه همسر سابقم از تو بهتر بود.. تو لیلقت نداری.. پولم داشته باشم بهت نمیدم! انقدر پروعه منتظره برگردم.. ن خونه ن ماشین ن شغل  درست وحسابی داره.. ب شدت عصبیه ودست بزن داره... بگو نامرد من م با تموم فقرت ساختم.. نمبتونستی ی شغل درست پیدا کنی!؟؟ چرا تا ی زن بساز پیدا میکنید زنه ب همسرش بگ ی جوراب برام بخر بگه تو پرتوقعی😔... اصلا براش مهم نیست ازش طلاق بگیرم.. 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

از قبل شناختی ازش نداشتی ؟ شرایط طلاق ندارین ؟

ما از طریق مجازی آشنا شدیم.. مادرم اصلا راضی نبود کاش گوش میکردم.. ازدواج دوممون هست دوتامون... شرلیط طلاق دارم.. فقط کاش اینجورنمیشد😔

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما از طریق مجازی آشنا شدیم.. مادرم اصلا راضی نبود کاش گوش میکردم.. ازدواج دوممون هست دوتامون... شرلی ...

اگه هیچ جوره اهل سازش نیست عمرتو حرام آدم اشتباه نکن و ازش به عنوان درس عبرت یاد کن 

اگه تلاش داشته و نرسیده رزقتون همین بوده ولی اگه نکرده طلبکاره غلط می‌کنه زن هم بخواد بهش بگو  اش با جاش هم خدا میخوای هم خرما ...جونت رو بکن وکار کن من هم تمام وکمال در خدمت زندگیت هستم 

مثل بابا که نه ع.ن اقا منه تازه وقتی که مادرم طلاقش داد رو کرد که میلیاردره.فکر کن مثلا طرف ۲۰میل کار می‌کرد  میلیون خرجی می‌داد خودش ازش می‌خورد کرایه ماشینشم برمی‌داشت می‌گفت همینه که هست مملکت اخو.ند بازاره خرابه در صورتی که تمامش زیر سر خودش بود

اگه هیچ جوره اهل سازش نیست عمرتو حرام آدم اشتباه نکن و ازش به عنوان درس عبرت یاد کن

میگه برگرد با همون شرلیط قبلی.. ایشون توان اینو نداره ی جوراب  برای من بخره.. من اوایل فکز کردم موقتیه .. اگر میدونستم اینه خودمو بدبخت نمیکردم😔

اگه تلاش داشته و نرسیده رزقتون همین بوده ولی اگه نکرده طلبکاره غلط می‌کنه زن هم بخواد بهش بگو اش با ...

کار میکنه اما فقط برای خرج خونه و کرایه خونس.. اونم تازه گاهی توش میمونیم.. بخذا ک من خسته شدم 4 سال تحمل کردم.. بعدم مشکلات جسمی داره خیلی.. ک ب من قبل ازدواج نگفت

اگه اخلاق داره باهاش بمون واز خدا طلب رحمت ونعمت کن وخداوند رو شاهد فداکاریت کن تا خداوند رزقش رو بواسطه نگاهت به زندگیتون زیاد کنه ولی اگه آقاتون ارزشت رو نمیدونه بخاطر این مسأله کوتاه نیا تا سر عقل بیاد بفهمه اگه شما نباشی دیگه تو زندگی نداره وحداقل احترام خاتمیت رو داشته باشه 

کار میکنه اما فقط برای خرج خونه و کرایه خونس.. اونم تازه گاهی توش میمونیم.. بخذا ک من خسته شدم 4 سال ...

سرد مزاجه ؟ 

زندگی با کسی ک امیدی به پیشرفت درآینده باهاش نداری به چه قیمتی ؟فقط برای اینکه مردم نگن دوبار جداشده ؟مردم کجای زندگیتن یه چیز میگن وخودشونم یادشون میره 

به حق همین اذان از حدا میخام این روزای تلخی ک گذروندی رو برات جبران کنه وبه دلت وزندگیت آرامش بده

سرد مزاجه ؟ زندگی با کسی ک امیدی به پیشرفت درآینده باهاش نداری به چه قیمتی ؟فقط برای اینکه مردم نگن ...

خیلی ممنونم بابت دعاتون.. خدا صدبرابرشو برات جبران کنه😔🙏

خدا بزرگه نا امید نشو منم ی مدت با همچین آدمی زندگی کردم میدونم چی میگی

ممنونم  بابت دلگرمی... سخته دوبار شکست💔