الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گل کاشتن اکثر کسایی ک مهندسی خوندن با معدل ۱۹و۲۰خوندن بعد خیلیا با معدل ۱۴رفتن رشته ها دیگه خوندن ب ...
دیگه همینه ، بیشتر هم رشته های دینی و فلسفی امسال مجاز شدن واسه شرکت تو ازمون که به نظرم فقط واسه دبیری دینی و معارف باید مجاز میشدن نه اموزگاری و امور تربیتی ، مگه چقدر از دروس دبستان مربوط به احکام دینی و قران میشه؟
سال ۱۴۰۲اعلام کردن بهترین موقعیت برای استخدامیهظرفیت بالا منابع مشخص امسال هم احتمالا سال آخر آزمون ...
کاش اخرین باشه ، بلکه بابام دست از سر کچل من برداره که هی میگه برو معلم شو 🤣🤣🤣 این همه شغل ،حتی کارخونه دار هم بشیم بازم پدر و مادرا میگن اموزش و پرورش استخدامی داره ها ، هیچ شغلی بهتر از معلمی برای زن نیست 🤣🤣 خب شاید من اعصاب سر و کله زدن با بچه های مردم رو نداشته باشم