2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینطوری که اینهمه به امید این ازمون موندیم

خیلی ها یک سال خونده بودن 

حداقل چند ماه قبل اعلام میکردن چه رشته های مجاز هستن 

امید خیلی ها ناامید شد 

شش ماه معطلی برای همچین دفترچه ای؟ 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
تازه دوستام خیلی خوندن من که کمتر ,امادگی کامل داشتن

سال ۱۴۰۲اعلام کردن بهترین موقعیت برای استخدامیه

ظرفیت بالا 

منابع مشخص 

امسال هم احتمالا سال آخر آزمون باشه 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
سال ۱۴۰۲اعلام کردن بهترین موقعیت برای استخدامیهظرفیت بالا منابع مشخص امسال هم احتمالا سال آخر آزمون ...

اره امسال به احتمال خیلی زیادا اخر آزمونه

الهی و ربی من لی غیرک ♥                                                    اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
خیلی رشته ها توش نبود ، بیشتر رشته های مهندسی حذف شدهفقط الهیات و فقه و معارف میخواد

گل کاشتن اکثر کسایی ک مهندسی خوندن با معدل ۱۹و۲۰خوندن بعد خیلیا با معدل ۱۴رفتن رشته ها دیگه  خوندن بعد اونا حق شرکت دارن و مهندسا نه☹️

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
گل کاشتن اکثر کسایی ک مهندسی خوندن با معدل ۱۹و۲۰خوندن بعد خیلیا با معدل ۱۴رفتن رشته ها دیگه خوندن ب ...

دیگه همینه ، بیشتر هم رشته های دینی و فلسفی امسال مجاز شدن واسه شرکت تو ازمون که به نظرم فقط واسه دبیری دینی و معارف باید مجاز میشدن نه اموزگاری و امور تربیتی ، مگه چقدر از دروس دبستان مربوط به احکام دینی و قران میشه؟ 

سال ۱۴۰۲اعلام کردن بهترین موقعیت برای استخدامیهظرفیت بالا منابع مشخص امسال هم احتمالا سال آخر آزمون ...

کاش اخرین باشه ، بلکه بابام دست از سر کچل من برداره که هی میگه برو معلم شو 🤣🤣🤣 این همه شغل ،حتی کارخونه دار هم بشیم بازم پدر و مادرا میگن اموزش و پرورش استخدامی داره ها ، هیچ شغلی بهتر از معلمی برای زن نیست 🤣🤣 خب شاید من اعصاب سر و کله زدن با بچه های مردم رو نداشته باشم