2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال ۱۴۰۲اعلام کردن بهترین موقعیت برای استخدامیهظرفیت بالا منابع مشخص امسال هم احتمالا سال آخر آزمون ...

اگه کسی رشتش فقط به اموزگاری و دبیری بخوره دیگه یعنی هیچ ,?من رشتم جغرافیاست و ۳۲ سالمه  یعنی باید رشتمو عوض کنم برای ازمون های دیگه ?

یعنی دیگه معلمی و اموزگاری نمیخوان?

ظرفیت های امسال ببین اعلام شد دیگه فقط از طریق فرهنگیان جذب میکنن 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
دیگه همینه ، بیشتر هم رشته های دینی و فلسفی امسال مجاز شدن واسه شرکت تو ازمون که به نظرم فقط واسه دب ...

دخترخاله من چون نتونست دانشگاه قبول شه رفت حوزه بعد الان اون میتونه شرکت کنه و من ک دانشگاه روزانه خوندم با معدل  بالا نه☹️ کلا این کشور ارث بابای یه عده ست بقیه مون بهر تماشای جهان آمده ایم!!

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
علوم اجتماعی بود که حسابداری نبود خیلی از رشته هایی پارسال بود امسال نیس

نه فقط برای دبیری بود 

برای آموزگاری نیست

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
اگه کسی رشتش فقط به اموزگاری و دبیری بخوره دیگه یعنی هیچ ,?من رشتم جغرافیاست و ۳۲ سالمه یعنی باید ر ...

آره دیگه کلا آزمون های دیگه شرایط سنی تا سی سال نه بیشتر 

فقط آموزش و پرورش و دستگاه اجرایی تا ۴۰ساله

چرا بود کل گرایش هاهم داشت واسه دبیری

آره دبیری اونم تک ظرفیتی مشترک با جغرافیا و تاریخ و چند رشته دیگه با گرایش های مختلف