2777
2789

برای نوزاده تازه متولد شده که حساسیت نگیره نشتی نده پاشو اذیت نکنه راحت باشه و خیلی هم گرون نباشه 

و سایز صفر بهتره یا یک ؟

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مای بیبی شماره ۱

از مولفیکس بهتره؟؟

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔
فقط مای بیبی و مولفیکس . من سایز یک گرفتم

کدوم بهتره از هر دو استفاده کردی؟! مزیتشون چیه؟؟

مولفیکس عالیه از هر لحاظ.

مای بی بی کیفیت پائینتری نسبت به مولفیکس داره ولی گرونتره.

سایز یک راحتتره توش.

در ضمن موقع دندون در آوردن کلا بچه ها اکثرا پاشون میسوزه و ربطی به پوشک نداره

تو این مواقع دکتر برای پسرم پماد زینک اکساید ۲۵ و هیدوروکورتیزون تجویز کرد همزمان میزدم تا شب خوب مبشد.

من خودم چون آلرژی دارم می‌ترسم بچه هم حساس باشه از طرفی از الان مامانم می‌خواد سیسمونی بخره می‌خوام چند تا مای بیبی بردارم می‌ترسم نسازه پاش و پول رو دور ریختن باشه