الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزان اعصابم خورد شده میگن این هواپیما رادار داره که اوسط ماهواره خارج از برد زمین ثبت میشه برای همین سوانح ولی هیچ ردی فعلا ثبت نشده مگه میشه بقران ادم می مونه
اصلا فاجعه ای بود😥😥😥خدایا ما رو از شر این آدمای پست بی مایه و بی مسئولیت که اصلاً بویی از انسانیت ...
اره بخدا هواپیما خوبا مال اون فلانیاس اصن
https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀 یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420
چه میدونم خل شدم یه چیزی میگم دیگهههه بخدا از دیروز افسرده شدم...اخه برادر خودممم تو امداد هاست میگه فقط دعا کنید پیدا بشن زیر برف مدفون شده باشن کاری دیگه نمیشه کرد
اسمش آدم است اما تو باور نکنگاهی کاری می کند که از پس هیچ گرگی بر نمی آید ..!
اینجا ایرانه جون آدمها کم اهمیت ترین چیزه چند سال پیش هم ۱ هواپیما تو ارومیه باند و ندیده بود و تو باغ سیب فرود اومد ما رفتیم دیدیم کل درختها رو کنده بود و هر تیکه هواپیما یه طرف بود تو یه روستای مسیحی نشین خورده بود زمین محلیها کلی پتو برده بودن پتوهای گلبافت و ... تا نیروها برسن مردم روستا دست به کار شده بودن من که دیدم کلی تیکه های آهن و تسمه و صندلی و آت و آشغال وسط بود و نمیزاشتن نزدیک بشی تو زمستون و یخبندون بود
بچه ها همه هواپیماها سیستمی دارن که موقع سقوط فرکانس میفرسته این هواپیما اصلا فرکانس نمیده معلوم نیست اصلا اون سبستمش درست بوده یا نه.اگه هم درست نبوده حق پرواز نداشته
اره داره عزیزم اگر زنده باشن به یه وسیله ایی میتونن گرم کنن خودشون رو ولی میگن خورده به کوه و م ...
عزیزم هر وقت کم میارن میگن پودر شد!!! منفجر شد!!!!زودم سریع میرن سر جعبه سیاه!!! جعبه سیاها زودتر از هر چی دیگه پیدا میکنن سانجی هم رفتن فقط جعبه سیاه در آوردن. اصلاً شما فهمیدی آخر عاقبت اونا چی شد؟ اصلا انگار نه انگار! پلاسکو فهمیدین چی شد؟هیچی... اون هواپیمای خبرنگارا که خورد به ساختمون فهمیدین چی شد؟!هیچییییییییی
سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .