2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم براشون خون شده 😭😭😭😭😭 خیلیییی سخته خیلییی 

ترس و وحشتش خیلی زیاده 

حتی فکر به حالشون هم حالمو خرابتر میکنه 

اگه همشون فوت کرده باشن امیدوارم همون لحظه اول فوت کرده باشن 😭😭 که درد نکشن 

عذاب نکشن 😭😭😭

وقتی به حال اون مادر فکر میکنم که بچش کنارش بوده و کاری نمیتونسته برای نجاتش انجام بده دلم میخاد زار زار گریه کنم برای حالش 😭😭😭😭

ساعت 5 شروع کردن به جستجو گفتن تا ظهر بهشون میرسیم یه ساعت پیش گفتن اون مناطقی سازمان هواپیمایی گفته بود رو گشتیم اثری ازش نبود.ده تا پهباد و بالگرد داره میگرده اثری نیست.هوا هم باز داره بد میشه

اره بخدا هواپیما خوبا مال اون فلانیاس اصن

یه بارم اتفاقی نمیوفته واسشون اصلا! اگر بیوفته بعد پنجاه سال مهره سوخته بوده حتماً طرف ... 

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .
تصاویر کوهستانو تو اخبار میبینم میترسم  حتی یک ددصدم کسی زنده باشه چی داره بهش میگذره😢

اره خییلی وحشتناکه

اسمش آدم است اما تو باور نکن  گاهی کاری می کند که از پس هیچ گرگی بر نمی آید ..!  
عزیزم مگه نیروی متخصص هم داریم اصلا نیرو هم باشع مگه امکاناتش رو داریم چرا از کشورای دیگه کمک نمیگیر ...

یه مستند خارجی دیدم هواپیما سقوط کرده بود سریع خودشونو رسیوندن وسط ناکجااباد نصف نجات پیدا کردن 

بعد چند ماه تحقیق و بررسی خودشون نتونسته بودن علتو پیدا کنن یه پرفسور از امریکا اومده بود و با کمکش علتو پیدا کردن 

تو همون دقایق اولیه انتشار خبر شهردار شهر رییس هواپیمایی اومدن تلوزیون دقیقه به دقیقه به مردم گزارش میدادن 

اونوقت ما ها رو نگاه😠😠😠😠

میخوام اوضاع زندگیم بهتر بشه دعا کنید😢🌷
ساعت 5 شروع کردن به جستجو گفتن تا ظهر بهشون میرسیم یه ساعت پیش گفتن اون مناطقی سازمان هواپیمایی گفته ...

واااای یعنی کجا هستن من میگم تو دره ای جاییی و روشونم پره برف شده که اینا نمیتونن ببینن

اسمش آدم است اما تو باور نکن  گاهی کاری می کند که از پس هیچ گرگی بر نمی آید ..!  
پس چرا پیداش نمیکنن

خانمي به همون دليل كه سانچي بعد ي هفته همه عزيزان شهيد شدن!!!

اينجا فقط بايد از ته دل خوشحال بود كه مسلمونيم و خدايي هست ميبينه و همه رو ثبت ميكنه بد ميدن تقاص همه چيرو 

خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی...💜