الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره داره عزیزم اگر زنده باشن به یه وسیله ایی میتونن گرم کنن خودشون رو ولی میگن خورده به کوه و م ...
من نمیدونم چرا همش یه حسی بهم میگه زنده ان ولی از سرما دوم نمیارن .البته اگه زنده هم باشن و از سرما تلف شن بخاطر کم کاری خودشون میگن منفجر شده و همه پودر شدن
ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم
میشد نجات داد حتی ی نفرو ولی مسولین خیلی ............😔
اصلا فاجعه ای بود😥😥😥خدایا ما رو از شر این آدمای پست بی مایه و بی مسئولیت که اصلاً بویی از انسانیت نبردن و فقط به فکر خودشون و جیبای خودشون هستن نجات بده.. اون دنیا چی میخوان جواب بدن. حالا اگه فلانی هااابودن تو اون هواپیما ببین چه کارها که نمی کردن.....
سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .