2777
2789
دکتر یاری پور عزیز که جراح فک تو همدان و البته اصالتا یاسوجی و همسر و پسرش هم توی هواپیما بودند. &nb ...

دندون های منو جراحی کرد😭😭😭😭😭😢😢😢😢

به دنبال کسی جامانده از پرواز میگردم ....مگر بیدار سازد غافلی را غافلی دیگر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره داره عزیزم اگر زنده باشن به یه وسیله ایی میتونن گرم کنن خودشون رو ولی میگن خورده به کوه و م ...

من نمیدونم چرا همش یه حسی بهم میگه زنده ان ولی از سرما دوم نمیارن .البته اگه زنده هم باشن  و از سرما تلف شن بخاطر کم کاری خودشون میگن  منفجر شده و همه پودر شدن 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
گوشی یکی از مسافرا روشنه نمیتونن دقیق رد اونم بزنن که پیداش کنن😔

کثافتا پس چی بلدن 😠😠😠😠

کلیپای خانواده هاشون رو دیدم اشکم در اومد 

اخه اگه زنده هم باشن تو اون سرما وسط منطقه کوهستانی حیوونای خطرناکی هست بی شرفا اهمیت نمیدن 

باید از تهران نیروهای متخصص اعزام کنن😠😠😠

میخوام اوضاع زندگیم بهتر بشه دعا کنید😢🌷
میشد نجات داد حتی ی نفرو ولی مسولین خیلی ............😔

اصلا فاجعه ای بود😥😥😥خدایا ما رو از شر این آدمای پست بی مایه و بی مسئولیت که اصلاً بویی از انسانیت نبردن و فقط به فکر خودشون و جیبای خودشون هستن نجات بده..  اون دنیا چی میخوان جواب بدن. حالا اگه فلانی هااابودن تو اون هواپیما ببین چه کارها که نمی کردن.....

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .

وای بچه ها یه جیزی بگممم

ولی برام نخندین

من از ته دلم ارزو میکتم فقط ۱ نفر فقط ۱ نفر زنده بیاد از اونجا بیرون

بعد پته ی همه ی اینا رو بریزه روی اب به خاطر اهمال کاری و سستی شون

بگه جرا دیر کردین بگه بگه یگه...........

اوفففف

خدایا منتظر رسیدن به آرزوی جدیدم هستم🙏

اخبار یاسوج چن بار گفته ولی نتونستن پیداش کنن.آخه چقد اهمال کاری....رد زدن گوشی که کاری نداره

ابن هواپیما همون هوامیمای بعد تحریم گرفتن میخوان بگن دیدید بو بود خودشون زدنش ملت گرفتن بقران 

میشه الان اخبار اعلام کنه هواپیما رو پیدا کردیم به دلیل نقص فنی فرود اضطراری کرده بود همه سالمن....ای خدااااااااااااااااا

اسمش آدم است اما تو باور نکن  گاهی کاری می کند که از پس هیچ گرگی بر نمی آید ..!  
وای بچه ها یه جیزی بگممم ولی برام نخندین من از ته دلم ارزو میکتم فقط ۱ نفر فقط ۱ نفر زنده بی ...

میگن این هواپیما رادار ماهواره داره ساخت فرانسس ولی هیچی فعلا ثبت نکرد مگه میشه