2777
2789

اما وقتی تماس میگیرن در این باره نمیدونم چرا نمیتونم گوشی رو جواب بدم و جراتش رو ندارم 

بهم بگید چیکار کنم خدایی

توی سایت کاریابی درخواست داده بودم ، درخواستم تایید اولیه شده حالا برای مصاحبه زنگ زد برنداشتم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشکال نداره میزی از دست ندادیمن برای چندتا اگهی برنامه نویسی پیام دادم،همشون درخواست کافه رفتن و گشت ...

درخواست مشاور کنکور شدن داشتم تماس گرفت بعدش توی پیامک گفت که برای این بوده و بهش زنگ بزنم 

نمیدونم واقعا 

آگهی زدن که کار پیدا کنی خریت محضه هیچ کارفرمایی که شغل خوبی داره نمیاد دنبال تو بگرده تو باید دنبال ...

نه من آگهی نزدم 

به چندتا آگهی درخواست مصاحبه دادم الان که تایید اولیه شدن و شرایطش رو دارم و زنگ میزنن جرات برداشتن ندارم 

خیلی واقعا هم سخته برام

منو که هیچکس درکم نمیکنه همه فکر میکنن ی ادم مغرور بی ادبم که از همه فاصله گرفتم و همیشه خوابم درصورتی که اصلا اینطوری نیست همیشه از همه مراسمها فراریم نمیرم و در خونه یکی زنگ میزنه میرم تو اتاق درم میبندم جواب نمیدم گوشی که زنگ میخوره عمرا جواب بدم