2777
2789
عنوان

قانون به نفع مرداس چرا واقعا 💔😭

1292 بازدید | 16 پست

دختر خاله بابام امروز طلاقشو گرفته بود 😔😔😔بمیرم براش چقد حالش بده با یه بچه دل شکسته خانواده ب درد نخور پدر بی پول و مادر خسیس

شوهر عوضیش گفته بود نمیخوامش رفته بود پی هرزگی خودش با سالی یه سکه این زن بدبختو و مظلوم رو از سر خودش باز کرد با اینکه کلی ام پولداره اشغال نکبت الهی ک بمیره عوضی

چرا ما زنا انقد بدبختیم چرا باید حق طلاق دست مرد باشه انقد راحت با زندگی و احساسات ی زن بازی کنه چرا 😭😭😭

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم گاهی احساس میکنم جنس خدا هم مرد هست...

باورت میشه منم چنین حسی دارم ؟ اصلا فکرشو میکنم انقد دلم میگیره الخصوص ک خودم زندگی خوبی ندارم گیر یکی افتادم لنگه همین مرتیکه شوهر دختر خاله بابام منم از همین روزی میترسم اینجوری دکم کنه

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بله سالیان سال هست ک خانما مورد ظلم هستن یه قانون مهریه ست ک مثلااااا بنفعشه ک درحال حذف شدنه کم کم     میخام بدونم چرا هرسال ماده و تبصره که  مهریه اله وبله   ولی قانون چهار زن مجاز و صیغه تغییری نمیکنه

چون از قران عدالت براي قانون گذاري بر ميدارن اون قسمت كه مربوط به زنرو ميزارن كنار بعد قانون ميزارن

باور کن گاهی دلم میخواد تموم اعتقاداتمو ب قرآن و خدا هرچی که هست بزارم کنار چون تو همون قرآن گفته حق طلاق با مرده 

چرا اخع؟ نمیشه حق طلاق با هیچکدوم نباشه هرکسی طلاق بخواد با دلیل موجه و داشتن مدرک بره درخواست بده؟؟؟ چرا ی زن شوهرش هر بلایی بخواد سرش میاره بخواد طلاق بگیره باید هفت خان رستمو طی کنه آخرشم بگن مهریه تو حلال کن تا طلاقت بدیم اما ی مرد ب راحتی زنشو طلاق بده 

بله سالیان سال هست ک خانما مورد ظلم هستن یه قانون مهریه ست ک مثلااااا بنفعشه ک درحال حذف شدنه کم کم ...

مهریه کجا بود

مهریه الان فقط اینه که طرف هرچی داشته باشه بنامش باشه اگه توقیف میشه برا مهریه اینم اصلا اصلا انصاف نیست 

شاید ی زنی الکی مهریه بزارع اجرا تا مال شوهرشو بالا بکشه و شاید کسی مثه شوهر عوضی من هر بلایی فکرشو بکنی سر زنش بیاره هرچی ام داشته باشه بنام مادرش باشه تا اگه زنه مهریه بزاره اجرا هیچی بهش نرسه

باور کن گاهی دلم میخواد تموم اعتقاداتمو ب قرآن و خدا هرچی که هست بزارم کنار چون تو همون قرآن گفته حق ...

عزيز ببين من خودم ادم مذهبيم نيستم واقعا شايد حتي يه روز دين و همه چيو بزارم كنار و فقط خودم و خدام بمونم ولي اسلام يه دينيه كه كلا تطبيق پذيره و تو هر دوره باهاش ميشه احكام جديد استخراج كرد ولي بحث اينه كسايي كه مسئول اينكارن اينكارو درست انجام نميدن الان مثلا ديه مرد به خاطر كار كردن صدر اسلام بيشتر از زنه ولي تو. دوره جديد كه زن و مرد پا به پاي هم كار ميكنن بايد ديه برابر باشه چون نان اوري هردو يكيه ولي قانون گزارا براشون مهم نيس

عزيز ببين من خودم ادم مذهبيم نيستم واقعا شايد حتي يه روز دين و همه چيو بزارم كنار و فقط خودم و خدام ...

اره دقیقا حق با شماس 

هرچی تغییر کرده فقط این قانون چن همسری و حق طلاق تغییر نکرده😔

@egekhanom‍ 

تاپیکت قفل بود اینجا پیام دادم

عزیزم دیروز که پیاماتو خوندم انگار خودم دارم مشکل خودم با مامانم رو تعریف میکنم

بخدا اینقدرررر اینقدرررر دلم از مامانم گرفته ک خدا میدونه

مث تو برای هرکیم تعریف میکنم سریع گارد میگیره میگههه اون مااااادرره احترامش وااااجبه

تو بدنیا اورده برات زحمت کشیده

خب صد سال سیاه نمیخواستم منو ب دنیا بیاره

مگه من خودم خواستم بیام این دنیای لعنتی

ک الان سرم منت باشه

خواستم بهت بگم شرایط من کاملااااا با تو یکیه

من چون توی این موقعیت قرار دارم کاملا درکت میکنم و حق میدم بهت

بقیه کاربرا شاید مادرای خیلی مهربون و دلسوز دارن درک نمیکنن متاسفانه

چون اسمش مادر همه ازش دفاع می کنند و میگن احترام بزرگتر واجبه،،، برات زحمت کشیده،، عمرشو گذاشته به پات ووو. 

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

کلی نوشتم تاپیکت تعطیل شد حیفم اومد پست نکنم،ببخش اینجا میذارم

کلا قبول کن اشتباه از خودته و حرفاتم عوض نکن،گفتی غذا ساده باشه یا فست فود نباشه من نمی‌خورم همسرم میخوره!

چرا فک میکنی گناه کردن پدر و مادر شدن و تا آخر باید سرویس بدن؟کلا حس شکمو و تنبل بودن میدی ب آدم!بوی قورمه سبزی خورد بهم دوست داشتم بمونم😦خب دیدی بچت اذیت می‌کنه برو خونه خودت بپز

خوبه آدم ی کم مراعات دیگران رو هم کنه وقتی بچت این همه جیغ میزنه چ دلیلی داره بمونی؟اصلا چیزی از تربیت بچه بلدی؟

میگی آزاری ندارم ولی هم ریخت و پاشت اضافه میشه هم سروصدای بچت!دلیلی نداره دوسه تا دختر بشینید مامانت سرویس بده بهتون،مگ چقد حرف دارید با هم!

اینی ک میگی هموطنام توقع رفتن ب خونه پدرمادر ندارن کاملا اشتباهه،در صورتی ک باعث آزار کسی بشی باید باید باید یا محلو ترک کنی یا همه تلاشتو کنی اذیتت کمتر شه 

حالا هی ناله نفرین کن ک آی من بچشونم منم حق دارم 

نمیخوای قبول کنی چقدر رفتارت اشتباهه

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁