2777
2789
عنوان

چه جوری سنتی خواستگاری برم

100 بازدید | 10 پست

جلسه اول مادرم بره شرایطمو توضیح بده جلسه بعد دوم من برم؟

و اینکه پشت تلفن بگه میخوایم بیایم خواستگاری دخترتون یا حضوری بره بگه

واینکه با خالم بره یا خودش تنها؟؟؟

خیلی ممنون راهنمایی میکنید

قلب، قلبِ خودمه اما ضربانشـ٨ـﮩـ۸ـﮩبهاریه ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ🤍

اسم کاربریت فقط 😅

اول مادرت زنگ بزنه بعدش اگه دختره قصدازدواج داشت عکس بفرستید برای هم باهمون گوشی مادرتون اگه ظاهروپسندکردید برید خاستگاریش یا بگو برید بیرون کافه ای چیزی اینجوری مادرم اذیت نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم کاربریت فقط 😅اول مادرت زنگ بزنه بعدش اگه دختره قصدازدواج داشت عکس بفرستید برای هم باهمون گوشی م ...

زنگ بزنه چی بگه؟

قلب، قلبِ خودمه اما ضربانشـ٨ـﮩـ۸ـﮩبهاریه ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ🤍

اول که باید زنگ بزنن و بگن ما برا امر خیر مزاحم شدیم 

بعد شرایطت رو بگن و بعد بگن که اگر پدر عروس خانم هم اجازه میدن که ما حضوری بیایم خدمتتون و دختر و پسر هم رو ببینن حضوری و باهم صحبت کنن 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

اسم کاربریت فقط 😅اول مادرت زنگ بزنه بعدش اگه دختره قصدازدواج داشت عکس بفرستید برای هم باهمون گوشی م ...

ن ببین واقعا این عکس فرستادن خیلی باگ بزرگیه بعضیا خوش عکس نیستن واقعا!  ولی اگر همون دیدار اول همو حضوری ببینن بنظرم خیلی بهتره شاید از قیافه طرف صرف نظر کرد و عاشق شخصیتش شد! 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹