2777
2789
عنوان

نامزد می دونه نمی تونم باهاش تموم کنم هرکاری دلش میخاد میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 80 پست
خود کرده رو خدبیر نیستولی عیب ندارهبزرگترین ظلم آدم ب خودش اینه ک خودشو حیف کنعبرگرد ب خانوادت بگو ا ...

بنظرم که حقمه کارما پس دادم بعضی وقتام میگم باهمین باید بسوز وبسازم

ی چن باری ازم پول دستی گرفت تاحالا یبارم برام لباس نگرفت ب جز انگشتر نامزدی

یاازمن پول میگیره یا ازمامانش عرضه کار کردن نداره ۲۶سالشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم که حقمه کارما پس دادم بعضی وقتام میگم باهمین باید بسوز وبسازمی چن باری ازم پول دستی گرفت تاحال ...

مردی ک تا این سن تکلیفش نامعلومه

تو میخوای بری وسط این بلاتکلیفیش چکنی؟ میخواد چه گلی به سرت بزنه؟؟ 

حوصله ی تایپ ندارم دیگه دخترجان

قدر خودتو بدون فقط

بنظرم که حقمه کارما پس دادم بعضی وقتام میگم باهمین باید بسوز وبسازمی چن باری ازم پول دستی گرفت تاحال ...

واقعا چطوری میخای با این آدم زندگی کنی که هیچ نقطه مثبتی نداره

یه آدم صبور صبور صبور صبور 😮‍💨

محکم باش از چیزی نترس شهر هرت نیس که هرکاری میخاد بکنه تو هم دم. نزنی خودت برو درخواست بده و یه مدت ...

کاش به همین راحتی میتونستم دکمشو بزنم همش تهدید میکنه

عقد نیستم 

کاش به همین راحتی میتونستم دکمشو بزنم همش تهدید میکنهعقد نیستم

اگه عقد نیستی که کارت خیلی راحته 

تو میتونی خیلی راحت دکمشو بزنی ولی باید بخای خودت..... به هیچ کس و هیچ چیزی هم به جز خودت فکر نکن

یه آدم صبور صبور صبور صبور 😮‍💨

میخام بزارمش کنار ولی نمی تونم تو شهر کوچیک زندگی میکنم برا خانوادهمم سخته چون من یبار قبلا نامزد کر ...

نامزدی همینه دیگه 

برای شناخته 

ده بار هم  نامزدی داشته باشی بار یازدهم خوب نباشه باید تمومش کنی

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

یبار اشتباه کردی به خاطر مردی که به زن شوهر دار چشم داره نامزدیتو تموم کردی 

الان باز داری اشتباه میکنی ولی میخوای ادامه بدی 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

ببین اینجا باتوجه به چیزایی که گفتی از نامزدت همه میگن بهم بزن پس تردید نکن نامزدیتوبهم بزن چون با این پسر زندگی کردن عاقبت نداره،بعدبهم زدن نامزدیت هم دوباره عجله نکن برا ازدواج