2777
2789
مال من مویی نبود عین همون بود ولی چرکی تو بیمارستان کردن یه روز بستری شدم خیلیم درد داره میسوزه ولی ...

ممنون از اینکه تجربه تون  رو در اختیارم گذاشتید 

شما لیزر انجام دادید یا عمل باز ؟ 

برا دخترم میخوام لیزر کنم خیلی استرس دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میخوام عمل کنم هنوز دکتر خوب پیدا نکردم که لیزری عمل کنه

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
من میخوام عمل کنم هنوز دکتر خوب پیدا نکردم که لیزری عمل کنه

من بعد کلی تحقیق تو نت نوبت دکتر ثابت رو گرفتم آنلاین ویزیت کرد گفت باید عمل بشه و در لیزر احتمال برگشت ۵ درصد هست و دوره نقاهت یک روزه ، ببینم چی میشه دعا کنید  ان شاالله عمل دخترم خوب پیش بره 

سلام دامادمون یه کیست مویی خیلی بزرگ داشت رفت مشهد تو مطب دکتر لیزر کرد دوره درمونش ک خیلی سخته ولی خوبه الان یه هفتس نمیتونه بشینه ب پشت دراز کشیده

بین لیزر و جراحی قطعا لیزر بهتره 

جراحی باز میکنه کمر رو دکترگفته بود ده سانت باز میکنه تا تخلیه کنه ولی لیزر دوتا سوراخ کردع بهتره

من نیکام،یه قناد🤍🍰بطور حرفه ایی وارد حرفه دسر و کیک پزی شدم اگه خواستید میتونم کمکتون کنم😄 جدیدا علاقه مند شدم به پزشکی و الان یه کنکوری پر استرسم و منتظرم کنکورم با موفقیت تموم شه و حرفه ایی تر کارم رو شروع کنم 

[QUOTE=384878297]ممنون از اینکه تجربه تون  رو در اختیارم گذاشتید  شما لیزر انجام دادید یا عمل باز یه کوچولو برید ولی از همون ببخشد مدفوع بیرون میزد گفت  یه هفته تشت بتادین میشینی و بهداشت رو رعایت کن  تا بسته بشه  یه کم سخت بود مخصوثا چتد ساعت بعد عمل که پرستارا اومدن تنظیف ها رو دربیارن  خون بیرون زد دوباره بستن 

من بعد کلی تحقیق تو نت نوبت دکتر ثابت رو گرفتم آنلاین ویزیت کرد گفت باید عمل بشه و در لیزر احتمال بر ...

انشالله که مشکلی نیست.نگران نباشید.

فقط اگه امکان داره بعد از عمل منو تگ کنین و از تجربه ی عمل و پزشکتون برام بگین.چون هم میترسم هم اینکه پزشک خوب پیدا کنم برای عمل

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
سلام دامادمون یه کیست مویی خیلی بزرگ داشت رفت مشهد تو مطب دکتر لیزر کرد دوره درمونش ک خیلی سخته ولی ...

ممنون از لطفتون 

ان شاالله دامادمون بهبودی کامل پیدا کنند