2777
2789
عنوان

توهین شوهرم به من

164 بازدید | 12 پست

چند شب قبل صاحب خونه گفت بلند شید برید من امسال بهتون خونه رو نمیدم منم شب به شوهرم گفتم چون صاحب خونه گفتش چندسال این خونه بودید باید هرچی خراب شده هزینه اش کم کنم منم همین به شوهرم گفتم فقط ی کلمه گفتم خب صاحب هم خونه حق داره چندسال اینجایم بعد شوهرم هرچی از دهنش دراومد بهم گفت کلی بهم توهین کرد گفت گوشی میکوبم تو سرت تو با این قیافه ات زشتت این دماغ کج کوله ات طرف صاحب خونه رو میگیری .. من اصلا زشت نیستم تازه خیلی هن ازش سرترم در صورتیکه من چند سال با نداری بی پولیش ساختم از تمام حق حقوقم هم گذشتم خیلی دلم شکست ازش ناامید شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زورش اومده بایدپول خرج کنهفشار مالی همه ی مردها رو دیوونه کرده

میدونم ولی نباید اینجوری به منم توهین کنه شخصیتم خرد کنه

همیشه تو ناراحتی بهم توهین میکنه اعتماد بنفسم ازم گرفته بعد هم میگه من اصلا حواسم‌نیست موقع عصبانیت چی میگم  

تو عصبانیت حرفای دلشو زد.بگو چقدر این حرفا تو دلت مونده بود عقده ای و نمی گفتی

والا همون شب خاستم لباسم جمع کنم برم خونه مادرم دیگه برنگردم بگم طلاق میخام دوباره سکوت کردم چیزی نگفتم

میدونم ولی نباید اینجوری به منم توهین کنه شخصیتم خرد کنههمیشه تو ناراحتی بهم توهین میکنه اعتماد بنفس ...

پس با قاطعیت بهش بگو وقتی ناراحته اجازه نداره بهت توهین کنه

بهش بگو که خیلی ناراحت میشی و ممکنه روی رابطه تون تاثیر منفی بذاره

پس با قاطعیت بهش بگو وقتی ناراحته اجازه نداره بهت توهین کنهبهش بگو که خیلی ناراحت میشی و ممکنه روی ر ...

هزار بار بهش گفتم ولی بازم تکرار میکنه حتی گاهی تو عصبانیت  جلو دیگران هم بهم توهین میکنه بعد هم انگار نه انگار به رو خودشم نمیاره 

هزار بار بهش گفتم ولی بازم تکرار میکنه حتی گاهی تو عصبانیت جلو دیگران هم بهم توهین میکنه بعد هم انگ ...

چون از کنترلش خارجه این رفتارش

باید رفتار درمانی انجام بده پیش یه روانشناس تا بتونه خشمش رو کنترل کنه