چند شب قبل صاحب خونه گفت بلند شید برید من امسال بهتون خونه رو نمیدم منم شب به شوهرم گفتم چون صاحب خونه گفتش چندسال این خونه بودید باید هرچی خراب شده هزینه اش کم کنم منم همین به شوهرم گفتم فقط ی کلمه گفتم خب صاحب هم خونه حق داره چندسال اینجایم بعد شوهرم هرچی از دهنش دراومد بهم گفت کلی بهم توهین کرد گفت گوشی میکوبم تو سرت تو با این قیافه ات زشتت این دماغ کج کوله ات طرف صاحب خونه رو میگیری .. من اصلا زشت نیستم تازه خیلی هن ازش سرترم در صورتیکه من چند سال با نداری بی پولیش ساختم از تمام حق حقوقم هم گذشتم خیلی دلم شکست ازش ناامید شدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ینی چی چه زود داغ کرد اینقدر هم حرفهای بدی زد به تو.یه چند روز آدم حسابش نکن ببین چی میشه.حرف خونه و صابخونه هم نزن اصلا هیچی نگو چشش کور دندش نرم خودش یکاری میکنه