2777
2789

فوق لیسانسم دبیری رفتم سال اول کارمه تو حکمم حقوقمو 13 زدن از اینم باز کسر میشه حالم گرفته شد یه ماه با بچه های شیطون سرو کله بزن و برگه تصحیح کن و هزار کار ریز درشت و هزینه رفت و آمد آخر 13 تومنم بهت ندن خیلی زور داره

ایشالله زیاد بشه

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام آموزش و پرورش همینه    تا ۴ سال دیگه حقوق همینه حقوق واقعی در حد ۹ تومن هست  این ۱۳ تومن با بند ج  هست بند ج ۴ تومن اضافه میکنه تا به ۱۳ برسی حالا  ۴ سال هی امتیاز جمع کنی از این بند ج مقدارش کم میشه تا بندج به صفر برسه  بعد حقوق از ۱۳ بیشتر میشه 

اکه وار دیگه ای میتونی بری   از همین الان به فکر باش برو

معلمی رو اگه حقوقش به دلت نیست ول کن   

تا آخر ۳۴ سال کار که به بازنشستگی برسی همین طوریه   هی تورم میشه   یه افزایش حقوق اندک

۳ ماه تابستون تعیطیلید حقوق شما در اصل ۱۸تومنه

شما ظاهر معلمی را می بینید 

به خدا در ایام مدرسه با اینکه نیم روز می ریم چند برابر کارمندان عادی کار داریم 

امروز روز جمعه ای من از صبح دارم برگه تصحیح می کنم و سوال طرح می کنم

شما ظاهر معلمی را می بینید به خدا در ایام مدرسه با اینکه نیم روز می ریم چند برابر کارمندان عادی کار ...

من خودم از ۸صبح میرم سرکار تا ۵ 

پنج شنبه میرم تا ۴ 

حقوق ۱۶ 

فکر نکن معلمی کمه همه جا همینه