2777
2789
عنوان

عیدی عروس برای اولین عید قربان

176 بازدید | 15 پست

من پارسال اولین سال عقدم بود

همسرم برای شب یلدا و عید نوروز و روز زن و تولدم بدون اینکه من بگم با کمک خواهرش کادو و ... خرید

اما عیدهای مذهبی هیچ کاری نکرد

فقط عید فطر خودش گفت بیا بریم برات عیدی بخرم که یه کیف چرم خریدم

ولی عید قربان و غدیر و... هیچی

امسال دو تا عروسو دیدم براشون گوسفند و طلا و لباس برده بودن (البته اونا ترک بودن و میدونم عید قربان بین ترک‌ها خیلی پررنگ‌تره)، الان هی خودمو با اونا مقایسه میکنم، میدونم کارم خوب نیست ولی نمیدونم چطوری احساساتمو مدیریت کنم...

برای شناسایی نشدن‌مون، کاربری دست سه نفره، پس کاراگاه بازی درنیارین😁

ما اصلا یلدایی و نوروزوی اینا نداریم اصلا فقط عیدقربون دوماد واسه خانواده من باید گوسفندبیاره

من نیکام،یه قناد🤍🍰بطور حرفه ایی وارد حرفه دسر و کیک پزی شدم اگه خواستید میتونم کمکتون کنم😄 جدیدا علاقه مند شدم به پزشکی و الان یه کنکوری پر استرسم و منتظرم کنکورم با موفقیت تموم شه و حرفه ایی تر کارم رو شروع کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی فکر میکنی داره و نمیخره یا می خوای دقیقا به هر قیمتی مثل اونایی که مثال زدی برات خرید کنن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یادت بیاد به ماها

که برامون هیچی نیاوردن

تازه کادوهای عروسی رو برداشتن

پول مجلس رو وام گرفتیم و دوتایی رفتیم سرکار  دادیم تازه رفتن گفت 5 ساله از حلقوممون زدیم برای اینا 

با ما مقایسه کن 

یادت میره 

با این رسم و رسومات  و چشم و همچشمیا زندگیا رو برای خودتون تلخ نکنید بنده خدا یلدا و نوروز رو که اصل کاری بوده آورده 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

مقایسه نکن عزیزم ، اینهمه مناسبت برات هدیه و کادو آوردن دیگه ، دستشونم درد نکنه ، 

اگه جای من باشی که یه هل پوچ هم کادو نگرفتم چی میگی

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
یعنی فکر میکنی داره و نمیخره یا می خوای دقیقا به هر قیمتی مثل اونایی که مثال زدی برات خرید کنن

داره، همیشه هم بیشتر از توانش خرج کرده ولی نمیدونم چرا به اعیاد مذهبی توجهی نکرد

برای شناسایی نشدن‌مون، کاربری دست سه نفره، پس کاراگاه بازی درنیارین😁

داره، همیشه هم بیشتر از توانش خرج کرده ولی نمیدونم چرا به اعیاد مذهبی توجهی نکرد

شاید چون بین خانواده و اقوام خودش ندیده و مرسوم نبوده اهمیت نمیده، اگر توانایی مالی داره باهاش مطرح کن ولی به نظرم اگر هم خواست برات بخره گوسفند رو بیخیال شو چون حیف و میل میشه به جاش هدیه گرونتری بخر

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

عزیزم قرار نیست بشینی رسم های کل اقوام رو انجام بدی 

ببین شهر خودت چه رسم های داره همونو انجام بده 

مثلا ما ترکمنیم برای هم مثل ترک هاس 

من نمیتونم پاشم بگم که میخوام رسم های کرد و عرب و.... رو هم انجام بدم

و پر خطاب دوستی که گفته چون تازه عروسی ما هم تازه عروسیم خانومم اما قانع تر