2777
2789
عنوان

بهترین روش لاغری بیایدبگم بهتون

1374 بازدید | 17 پست

بهترین روشی ک لاغر شدم بهتون میگم اگه هر کس دوست داشت انجام بده من وزنم ۱۱۰بود الان شدم ۷۵ بدنم خط یا چروک ننداخته صورتمم عالیه ،اول از همه ازمایش بدید که کبدتون سالم باشه بعد صبح یه قرصکرووم ۲۰۰ شبم یه قرص زنوور ،ظهرم یه قرص جویدنی ویتامین cهفته ایی ۳روزم قرص مولتی ویتامین ،کل روز میتونید همه چیز به جز نون وبرنج وروغن های کارخونه ایی شکر وقند لبنیات میتونید دوغ وماست بخورید برنجم کسی دوست داشت میتونه روزانه ۶قاشق سر پربخوره من خودم مثلا یه بشقاب پر سالاد یا میوه میخورم روزانه به جز وعده های اصلی بعدم حتما آب زیاد بخورید حداقل ۶لیوان بخورید ومهم ترین  چیزی ک واسه من خیلی تاثیر داشت پیاده روی عصرها میرم روزی ۴۵تایک ساعت عالیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی استپ وزنی داشتم دکتر برام نوشت

منم همین قند مصنوعی کم حذف کردم 

براحتی شش کیلو کم کردم

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲