2777
2789
عنوان

عیدی اولین عید قربان

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 27 پست
اگر کسی خودش تمایل داشت کادو آورد که خب خوبه وگرنه کادو هدیه زوری و با تذکر بی ارزشه زندگی خودتونم ب ...

میدونم، اصلا اینطوری نبودم نمیدونم چرا روی این مسئله انقد زوم کردم

برای شناسایی نشدن‌مون، کاربری دست سه نفره، پس کاراگاه بازی درنیارین😁

میگم نکنه رسمشون بوده و کوتاهی کردن

اوه هی بخوای این فکر هارو کنی بهترین روز هاتو زهر میکنی واسه خودت بشین لذت ببر بابا برای من که هیچ عیدی نگرفتن حتی یلدا منم برام مهم نیست مخم اینه همسرم خوبه خداروشکر حالا هدیه اینقدر تو زندگی برات میگیره که

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن مقایسه دزد خوشبختی هاست

دقیقا، تازگیا خیلی مقایسه میکنم

جالبه من چون مذهبی نیستم پارسال اصلا دوس نداشتم اعیاد مذهبی برام بگیرن ولی امسال کمبودشو حس کردم😑

بله

همکلاسی من یه ساله عقده شوهرش بهش خرجی نمیده لباساشم همش تکراری 

بیچاره اون موقع میگفت کارتم خالیه

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

همکلاسی من یه ساله عقده شوهرش بهش خرجی نمیده لباساشم همش تکراری بیچاره اون موقع میگفت کارتم خالیه

نه همسر من اونطوری نیس خیلی دست و دلبازه ولی من متاسفانه همش روی قسمت خالی لیوان زوم میکنم

نه همسر من اونطوری نیس خیلی دست و دلبازه ولی من متاسفانه همش روی قسمت خالی لیوان زوم میکنم

خوبه دیگه پس

اخه اینا انقدرم پز میدن انگار ... که حالا سالی یه بار یه مانتو میخرن پولم که نمیزنن بهشون😂

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

میدونم، اصلا اینطوری نبودم نمیدونم چرا روی این مسئله انقد زوم کردم

نظر شخصی من اینه گل آدم باید چشم و دلش سیر باشه 

اینام که گوسفند کشتن و پز دادن و هر چه.... 

نشونه ندید بدید بودنشون تازه به دوران رسیدن

بیخیال

آدم استخوان دار این مدل شو نمیده

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

خوبه دیگه پساخه اینا انقدرم پز میدن انگار ... که حالا سالی یه بار یه مانتو میخرن پولم که نمیزنن بهشو ...

ای بابا☹️

عزیزم یه سوال.وسواس فکریت درمان شد؟؟ روانشناس رفتی و دارو مصرف کردی؟

بهتر شده خداروشکر، تحت درمان هستم

پیش روانپزشک برای تجویز دارو رفتم

مشاوره‌هامم میرم

بهتر شده خداروشکر، تحت درمان هستمپیش روانپزشک برای تجویز دارو رفتممشاوره‌هامم میرم

عزیزم میشه بگی چندتا از راهکارهایی که مشاوره برای بهتر شدنه وسواس فکری بهت گفته چیا هستن.شاید ب منم اثر کرد بهتر شم