2777
2789
عنوان

بیرون رفتن با اکیپ همکلاسی ها بیاین لطفا فکرم درگیره😔

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 42 پست
😂😑وا مگه این دختر اون پسرا رو میخواد؟ یا اونا میخوانش؟ جمع جمع دوستانه اس،به همه روابط به چشم عاشق ...

بله تو روابط با پسرا هیچ چیز عادی نیست برو ببین نتیجه تحقیقات دانشمندای آمریکایی رو جمع پسرونه هیچ چیز عادی نیست همه تفکراتشون جنیسه

والا به قصد دیت و ازدواج نیست صرفا برای گذروندن اوقات فراغت

منم می‌دونم ولی برو یه سرچ‌کوچولو بزن ببین تفکرات پسرا تو یه جمع دوستانه چیه شاید شما درست میگی و من اشتباه یه سرچ‌کوچیک و چند تا مقاله خوندن چیزی از وقت شما رو‌نمیگیره بعد اقدام کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرا رو‌نمیشناسی فقط یه چیزی یاد گفتی ، تو جمع پسرا هیچ چیزی به اسم دوستی و رفاقت نیست افکار اونا فق ...

متاسفانه حق با شماست❤🌹ممنونم 

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

چون به نظرم اگه احترام و مرزها حفظ بشه اتفاقی نمی افته ، اتفاقا یه بار رفتیم بیرون و خیلی عادی بازی ...

ببین پسرا اصلا اصلا به هیچ دوستی به عنوان دوستی معمولی نگاه نمی کنن. تو فکر تو عادیه اما برا پسرا عادی نیست.

ببین پسرا اصلا اصلا به هیچ دوستی به عنوان دوستی معمولی نگاه نمی کنن. تو فکر تو عادیه اما برا پسرا عا ...

خب الان مثلا به چی فکر می کنه؟ آها یادم رفت بگم یکیشون ۳ سال و اون یکی یه سال از من و دوستم کوچیکتره 

متاسفانه حق با شماست❤🌹ممنونم

اینو سرچ‌کن تو‌گوگل خیلی بهتر کمک می‌کنه تو رابطه با این جنس ، بگم دست خودشون هم نیست بلاخره اونا جنس نر هستن و دنبال بقا

تحریکات مغزی مردان در مواجهه با جنس مخالف

خب الان مثلا به چی فکر می کنه؟ آها یادم رفت بگم یکیشون ۳ سال و اون یکی یه سال از من و دوستم کوچیکتره

اینو سرچ کن تو گوگل مشکل اینجاست که تو اونا رو با عینک خودت میبینی در صورتی که مال دوتا دنیای متفاوتید

تحریکات مغزی مردان در مواجهه با جنس مخالف

بله تو روابط با پسرا هیچ چیز عادی نیست برو ببین نتیجه تحقیقات دانشمندای آمریکایی رو جمع پسرونه هیچ چ ...

عزیز دلم یه رفرنس معتبر برای من بفرست که همچین چیزی رو ثابت کرده باشه و الکی از خودت حرف در نیار

اینکه تفکرات کل پسرای دورت جنسیه قرار نیست بگیم بقیه پسرا هم همینطورین 

عزیز دلم یه رفرنس معتبر برای من بفرست که همچین چیزی رو ثابت کرده باشه و الکی از خودت حرف در نیاراینک ...

شما بعدا میفهمی شما دکتری شما روانشناسی شما خوبی که چهارتا پسر هنوز عاشقانه شما رو‌میخوان نرود میخ آهنی در سنگ ، شما برو جلو روزی هم میرسه که به حرفهای ما میرسی ما 15 ساله شغلمون خانواده و رفتارشناسی اجتماعیه شما یه پسری یا حرف مفت رو فقط خوب بلدی وسلام

ترم۲

ترم ۲ 

بیشتر به نظر جوگیر شدی و تحت تأثیر جو اینستا و جامعه

شما یا از اون وربوم میفتی یا از این ور بوم

ارتباط سالم بد نیست نه لهو لعب که از بقیه عقب نیفتم

آسان گذرانید جهانِ گذران را...