2777
2789
عنوان

بیرون رفتن با اکیپ همکلاسی ها بیاین لطفا فکرم درگیره😔

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 42 پست

ما هر هفته کوه میرفتیم. یه گروه حدود ۲۰ نفری. هم‌دانشگاهی. پسر و دختر. چقدر می‌خندیدیم و شاد بودیم. همه عین هم و نزدیک به هم از نظر فرهنگی.

هنوز بعد از ۲۰ سال با هم دوستیم.

چند روز پیش یکی از اون آقایون گروه با خانم و دو تا بچه‌هاش خونه‌مون بودن. همسرم هم باهاشون دوست شده و همه‌ش میگه چه بچه‌های خوبی هستن.

بچه‌های خوبی اگه هستن، حتما با هم باشین و تفریحات سالم داشته باشین.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون دخترای کلاسمون قیافه میگیرن و تا الان هر وقت رفتیم بیرون یا گروه گروه میشن آدمو تک میندازن یا هم ...

حالا مگه پسرا خیلی خوبن؟بعدشم مگه میخوای خودت تنها تو اکیپ پسرا بری؟خوب اونجاهم که دختر هست دیگه

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

چی باعث شده ارزش هات عوض بشه؟! من از سال اول تا سال اخر چنین کاری نکردم. الانم پشیمون نیستم. چرا پشی ...

چون به نظرم اگه احترام و مرزها حفظ بشه اتفاقی نمی افته ، اتفاقا یه بار رفتیم بیرون و خیلی عادی بازی فکری انجام دادیم و یه نوشیدنی خوردیم و برگشتیم

کار خوبی نیست برا پسرا همیشه دست‌نیافتنی باش تا اقتدار و ابرو داشته باشی ، پسری که تو رو بخواد خودش ...

😂😑وا مگه این دختر اون پسرا رو میخواد؟ یا اونا میخوانش؟ جمع جمع دوستانه اس،به همه روابط به چشم عاشقانه نگاه میکنن؟

برو بیرون‌ باهاشون...متوجه نشدم.. مگه چی میشه؟ اکیپتون هم هر چی بزرگتر بهتر ..

چون دوتا پسرن و دو تا دختر 

اکیپ بزرگتر جور کردن آدما سخته ، یه چندبار بهشون گفتم کلی کلاس گذاشتن که نمیایم

چون دوتا پسرن و دو تا دختر اکیپ بزرگتر جور کردن آدما سخته ، یه چندبار بهشون گفتم کلی کلاس گذاشتن که ...

اشکالی نداره.. ۴ نفر هم بد نیست. اگه ادمای خوبین و هر جا هم میری به خونواده اطلاع میدی و اونام مشکلی ندارن با بیرون رفتنت با اونا.. برو. ایرادی نداره اصلا... کاری نمیخواید بکنید که.. نهایت یا میرید کافه یا رستوران یا هم شهربازی.. هر چند اکیپ هایی که سال های اول تشکیل میشه تا یه مدت بزرگتر هم میشه اما تا اخرش دووم نمیاره😂

فقط به خونواده حتما اطلاع بده با کی میری و کجا.. 

چه ربطی داشت خدایی😑😂😂این‌میگه رفاقتی عزیزم حفظیات نگو

پسرا رو‌نمیشناسی فقط یه چیزی یاد گفتی ، تو جمع پسرا هیچ چیزی به اسم دوستی و رفاقت نیست افکار اونا فقط یه چیزه ، برو یکم سرچ‌کن ببین تو ذهن پسرا چی میگذره وقتی تو رفتارت عادیه

چه ربطی به یبس بودن داره ، الان که تازه اوپن مایند دارم عمل می کنم😂🤦‍♀️

ارتباط نمیگیری باهاشون فک میکنن یبسی 

ولی از یه لحاظ کار خوبی میکنی این روزا نمیشه به هرکسی اعتماد کرد 

یه کوچولو اجتماعی باش حالا

کاربر قدیمی