2777
2789
عنوان

خیانت مادرشوهرم با شوهر خواهرش😭

| مشاهده متن کامل بحث + 9112 بازدید | 200 پست
اگه گفته سایز سینه هات چنده ، پس از قبل باهم دوست نیستن ، یا اون داره مزاحم میشه یا چند روزه دوست شد ...

وای نه عید باهم رفتیم مسافرت با همینا بعضی وقتا دقت میکردم میدیدم اینا زل زدن بهم پس نگو اینا از قبل باهم دوست بودن

اخه یه پیامی هم اومد این بود ک گفت لامصب از بس سینه هات بزرگه تو دست جا نمیشه🥺🥺🥺🥺🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین منم ی بار تو روبیکا ی شماره برام درخواست نوشت به اسم دوست همسرم 

منم به خانمش پیام دادم گفتم 

اونم گفت من روبیکام رو به اسم شوهرم نوشتم

شاید سما هم اشتباه مبکنی همچین اتفاقی افتاده

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

خب اگه ازقبل دوس بوذن که سایزشو میدونست حتما مزاحم مادرشوهرت میشه

وای نه عید باهم رفتیم مسافرت با همینا بعضی وقتا دقت میکردم میدیدم اینا زل زدن بهم پس نگو اینا از قبل باهم دوست بودن

اخه یه پیامی هم اومد این بود ک گفت لامصب از بس سینه هات بزرگه تو دست جا نمیشه🥺🥺🥺🥺🥺

احمدشوهرخواهرشه؟چع وقیح !بطورناشناس گوشی روبده دسه خواهرشوهرش ،بایدخواهرشوهرش حقشوکف دستش بزار ه،چه ...

خواهر شوهرش نیست خواهرشه فک کن با دامادش رابطه داره به خواهرش خیانت کرده

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 
ببین منم ی بار تو روبیکا ی شماره برام درخواست نوشت به اسم دوست همسرم منم به خانمش پیام دادم گفتم اون ...

وای نه عید باهم رفتیم مسافرت با همینا بعضی وقتا دقت میکردم میدیدم اینا زل زدن بهم پس نگو اینا از قبل ...

لعنتی تو هم اصل کاریا اومد سراغت سریع ابن پیامارو دیدی😂😂چقددددد چندشم کارشون ولی نگیاااا باور کن اینا خودشونو میکشن کنار تو بدبخت میشی

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 
وای نه عید باهم رفتیم مسافرت با همینا بعضی وقتا دقت میکردم میدیدم اینا زل زدن بهم پس نگو اینا از قبل ...

تو همون یه لحظه  که گوشی دستت بوده ،این همه پیام داد ؟ چه سرعتی داشته 😏 یا شاید مادرشوهرت بدشانس بوده 

لعنتی تو هم اصل کاریا اومد سراغت سریع ابن پیامارو دیدی😂😂چقددددد چندشم کارشون ولی نگیاااا باور کن ا ...

اره اخه مادرشوهرم اشپزخونه بود هی تند تند صدای پیام اومد

یهو اومد گفت کیه گفتم نمیدونم گوشیو ازم کشید