2777
2789

من یک ماه قرص آلفا خریدم رنگ نارنجی

مطمئنم اصل بوده چون بارکد و علائم اصل بودن رو داشت

توی این یک ماه شاید سه یا چهار روز قرص رو نخوردم

الان بعد یک‌ماه ۲/۵ کیلو کم کردم

اشتهامو خیلی کم کرده و انرژی مو زیاد کرده

ولی قبلش که سرچ کردم همه گفتن توی یک ماه ۷ الی ۸ کیلو کم کردن

مشکل من چیه؟

چرا لاغر نمیشم؟😭😭😭

اصلا استفاده نکن من همین قرصا نابودم کردن یمدت دیدم سرگیجه حالت تهوع شدید دارم رفتم آزمایش دادم  تالاسمی مینور شدم بخاطر رژیم بیخودی که سرخود گرفتم هزار درد بعد ازاین رژیم من گرفتم این قرصا عوارض دارن نخور عزیزم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره عزیزم من سرخود اینکارو کردم

من بچه م شرایطش خاصِ

نمیتونم باشگاه برم

همینجوری با ورزش توی خوحه و رژیم ۸ کیلو کم کردم

ولی واقعا خیلی گشنه م میشه

این آلفا خیلی خوب اشتهامو خیلی کم کرده

دلم میخواست توی یک ماه ۸ کیلو دیگه کم کنم

من بچه م شرایطش خاصِنمیتونم باشگاه برمهمینجوری با ورزش توی خوحه و رژیم ۸ کیلو کم کردمولی واقعا خیلی ...

من اشتهام خیلی زیاده

سر سفره همه چی رو با نون میخورم

اگر نخورم ضعف میکنم

ولی از وقتی آلفا میخورم هم اشتهام کم شده هم ضعف نمیکنم

من بچه م شرایطش خاصِنمیتونم باشگاه برمهمینجوری با ورزش توی خوحه و رژیم ۸ کیلو کم کردمولی واقعا خیلی ...

من به دکتر گفتم دقیقا گف همین قرصا عوارض شدید دارن آهن بدنمو صفر کردن تو درمانم الان چند ماهه یهو کم میکنن بازبرمیگردی به همون وزن اولیه خودت

الفا اسلیم توش شیشه داره واسه همین پر انرژی میشدی و یه جورایی کم خواب و کم اشتها... برو یه تست اعتیاد بده صد در صد میزنه آمفتامین. نخورید این چیزا رو.... قند سفید و نوشابه  رو حذف کن شام نخور رو یا کلا کاهو و سالاد بخور اونم تو ساعت ۶ عصر اگه میخوای بخوری و اینکه تحرک زیاد باشه و ورزش بکن بعد یه ماه شروع میکنه بدنت به وزن کم کردن، صب ها هم چند تا تخم مرغ رو آبپز کن یکیش رو با زرده بخور بقیه رو فقط سفیده بدون نون بخور ، اولش میگی سیر نمیشم ولی بعد نیم ساعت قشنگ احساس سیری داری تا ظهر و چاقت هم نمی کنه

الفا اسلیم توش شیشه داره واسه همین پر انرژی میشدی و یه جورایی کم خواب و کم اشتها... برو یه تست اعتیا ...

آخه ۴ روز نخوردم گفتم اگر اعتیاد اور باشه دیگه نخورم هیچ حسی در من ایجاد نشد

حتی یک سردرد کوچک

الفا اسلیم توش شیشه داره واسه همین پر انرژی میشدی و یه جورایی کم خواب و کم اشتها... برو یه تست اعتیا ...

من ۷ سال که قند و نوشابه رو حذف کردم عزیزم

بخاطر یک سری شرایط باشگاه هم نمیتونم برم

توی خونه با رژیم و ورزش کم کردم ولی دیگه وزنم کم نشد استپ کرد