2777
2789
عنوان

الان بادوستم باید چه رفتاری بکنم

79 بازدید | 14 پست

قبل عید واسه خودم یه شومیز خریدم ۸۵۰ تومن براش عکس فرستادم اونم خوشش اومد گفت واسم بگیرپولتوبرات میزنم منم گرفتم واسش پست کردم هزینه پستشم خودم دادم چون ی شهردیگ زندگی میکنه ماه پیش گفتم پولمو واسم بریزلازم دارم نصفشوریخت گفت بقیشو ماه بعدبهت میدم این ماهم یکم اومدگفت سره برج اینده پولتوواریزمیکنم منم واقعا لازمش داشتم ولی چیزی نگفتم بعددیدم اومده نوشته میخام ناخون بکارمواینا بعدش ازناخون کاشتن منصرف شد منم گفتم لابدپوله منم داره بده دیگ رفتم بهش گفتم باقی پولموواسم بریز گفت واقعاندارم پول ناخونم ازمامانم میخاستم بگیرم منم گفتم خب برواز مامانت بگیر بعدگفت بایدبهش بگم ببینم میده یانه وتاکیدکردم اولین پولیکه دستت اومد پ لموبریز لازم دارم حالادیروز اومده عکس فرستاده ک ناخون کاشتم خاهر شوهرم بیادخونمون ببینه بسوزه وپوله منم نداد😕اینکه بگم چقدر ناراحتم از دستش واقعا حدنداره وجالبه میاد خوشوخرمم پیام میده انگار ن انگار بنظرتون باهاش قطع رابطه کنم قیدپولمم بزنم؟چون واقعا از اخلاقش بدم اومده 

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...

پولتو بگیر بعد قطع رابطه کن اینو ولش کنی شکم‌گرسنه میخوابه ولی باید پزشو تو چشم‌ملت بکنه

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پولتو بگیر بعد قطع رابطه کن اینو ولش کنی شکم‌گرسنه میخوابه ولی باید پزشو تو چشم‌ملت بکنه

واقعا دیگ خودم واسم افت داره هربار برم پیام بدم بگم فلانی پولموبریز تحمل رفتار دوستانشم ندارم وقتی دراین جدبیشعوره

از خیر اون چهارصدپونصد تومن بگذر ولی اینو دوستت نبین. دفعه بعد هم کسی سفارش چیزی داد شماره کارت و مبلغ رو‌بهش بگو اگه داد بخر وگرنه داستان درست نکن واسه خودت.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
واقعا دیگ خودم واسم افت داره هربار برم پیام بدم بگم فلانی پولموبریز تحمل رفتار دوستانشم ندارم وقتی د ...

میدونم ولی پررو میشه اول بگیر بعد هر کاری خواستی بکن

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

نمیدونم چرا بدهکارها انقدر پررو هستن!تا حرفی هم بزنی قهر میکنن و محل نمی‌ذارن! انگار اونا طلبکار بود ...

دقیقا پرووفرصت طلب لباسو گرفتی پوشیدی پولشونمیخای بدی

از خیر اون چهارصدپونصد تومن بگذر ولی اینو دوستت نبین. دفعه بعد هم کسی سفارش چیزی داد شماره کارت و مب ...

نه دیگ واسم تموم شد کلا توموردای دیگ هم میدیدم همیشه دنبال منفعت خودشه ولی میگفتم شایدمن اشتباه میکنم ولی الان دیگ بهم ثابت شد چه شخصیتی داره

خیلی کار مسخره ایه. وقتی تو رفاقت گذاشتی و از پولت گذشتی بهش قرض دادی، اونم باید رفاقت بزاره بجای ناخن گذاشتن؛ پول تو رو بده. چون کم پولی نیست. 

هی سمج شده تا اخر پولتو بده و دفعه بعد یه قرون هم قرض نده

پولت رو بگیر.. شده هر بار بهش بگی.. تا اون نوقع هم با عزیزم و قربونت برم هندونه بذار زیربغلشتا قرون ...

واقعا میخام باهاش قطع رابطه کنم اخرماه دوباره پولموازش میخام هرچندباز چشمم اب نمیخوره

خیلی کار مسخره ایه. وقتی تو رفاقت گذاشتی و از پولت گذشتی بهش قرض دادی، اونم باید رفاقت بزاره بجای نا ...

همون دیگ وتازه من بهش گفته بودم میخام کوچ کنم پول لازم دارم شدیدا ولی انگار ن انگار

واقعا میخام باهاش قطع رابطه کنم اخرماه دوباره پولموازش میخام هرچندباز چشمم اب نمیخوره

قطع رابطه رو که باید بکنی.. اصلا اونی که ناخن میکاره چش یکی رو دربیاره یه کاری هم میکنه که چش شما رو دربیاره!! این ادم دوست امنی نیست ..

ولی عزیزم خواهش میکنم تا پولت رو نگرفتی بلاکش نکن.. اینطوری پررو میشه و سراغ نفر بعدی هم میره.تا قرون اخرش بگیر و پول پست رو هم بگیر ..

قطع رابطه رو که باید بکنی.. اصلا اونی که ناخن میکاره چش یکی رو دربیاره یه کاری هم میکنه که چش شما رو ...

اره واقعا ادم درستی نیست شخصیت پرویی هم داره ادم ازهمین پروبودنش میسوزه 

هزینه پست رونمیگیرم چون واسه ی تولدش براش نقاشی کشیده بودم ومیخاستم پست کنم شومیزوهم ک گرفتم بااون پستش کردم چون نقاشی واسه تولدش بوده پوله پستشونمیگیرم