2777
2789
عنوان

شب ها کابوس همسر سابقم رو میبینم

162 بازدید | 8 پست

ازدواج فامیلی بود جدا شدیم

این چند سال خوب بودم ولی از وقتی ک خبر بارداری زنشو شنیدم و توی مراسم یکی از اقوام زیاد میبینمشمون حالم ب هم ریختست

شب ها کابوس میبینم ، پرخاشگر شدم

خیلی اذیتم کرد نمیدونم چرا خدا اینقد هواشو داره

من واقعا آدم بدی نیستم ، آسیبی ب کسی نمیزنم

همیشه دستم تو کار خیره، محاله بنده خدا ازم کمک بخواد و کمکش نکنم ، ولی نوبت خدا ک میشه اصلا هوای منو نداره

فقط میخوام یه بار خودشو بهم ثابت کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر اینکه هنوز نتونستی قبول کنی ک لون مقصر بوده و ذهنت با خاب داره کمکت میکنه ک بپذیری تموم شده و ...

برام تموم شده بود

تا اینک مدتیه هر روز توی مراسم عزا فامیلمون میبینمشون

برای منم پیش میاد ولی واقعا نمیدونم دلیلش چیه. البته همسر سابق من 17 ساله از من جدا شده ولی ازدواج نکرده همش دلم میخواد بدونم با کی ازدواج میکنه. توی خواب هم می بینم داره منو اذیت میکنه. خیلی حس بدیه

برای منم پیش میاد ولی واقعا نمیدونم دلیلش چیه. البته همسر سابق من 17 ساله از من جدا شده ولی ازدواج ن ...

حالا فکر کن این همه منو اذیت کرد

الان ازدواج کرده کلی ب اون محبت میکنه

حالا فکر کن این همه منو اذیت کردالان ازدواج کرده کلی ب اون محبت میکنه

وای آره انقدر با بچه بازی هاش اذیتم کرد حالا ی مرد عاقل شده ادامه تحصیل داده استاد دانشگاه شده. مادرش هم که انقدر دخالت کرد تا زندگیمونو بهم زد دو سال پیش توی 65 سالگی یهویی سکته کرد و مرد. متاسفانه خواب اونو هم می بینم.