2777
2789
آره خیلی زود گول می خوریم، همه رو بالاتر از خودم میدونم، موقعیت شناس نیستم و ...

اینجوری خیلی بد میشه.دیگران ازت سوءاستفاده میکنن.منم تا همین دوسه سال پیش آدم ساده و بی سیاستی بودم.فکر میکردم همه مثل خودمن تو دلشون هیچی نیست.اما دیدم نه،داره ازم سوء استفاده میشه.منم رو خودم خیلی کار کردم تا باسیاست شدم

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری خیلی بد میشه.دیگران ازت سوءاستفاده میکنن.منم تا همین دوسه سال پیش آدم ساده و بی سیاستی بودم. ...

آره خیلی بده

عزیزم لطفا بگو چکارا کردی که با سیاست شدی؟

آره خیلی بدهعزیزم لطفا بگو چکارا کردی که با سیاست شدی؟

اول از همه باید یاد بگیری زیاد حرف نزنی،وقتی ما زیاد صحبت کنیم میزنیم جاده خاکی کل اسرار زندگیمونو میریزیم رو آب.وقتی خواستی حرف بزنی قبلش یه چند لحظه فکر کن،اگه عاقبتش خوب نبود جلو خودتو بگیر و اون حرفو قورت بده.به هیچ وجه پشت سر کسی غیبت نکن چون آتو دست دیگران میدی.همیشه هرجا رفتی لبخند بزن تا بقیه تورو آدم خوشرویی بدونن.از دیگران سوالای بی جا نپرس،مثلا راجب شوهرشون،خونه زندگیشون،داراییشون،رابطشون اصلا نپرس چون از چشمشون میوفتی.اگر کسی هم ازت سوال بی جا پرسید بدون اینکه خجالت بکشی و تو رودروایسی بمونی بگو چطور؟اینو که بگی میفهمه نباید اون سوالو بپرسه‌.به هیچ‌وجه کوچیک ترین حرفی راجب شوهرت،زندگیت،داراییت و بچه هات به دیگران نزن،چون اگه این حرفو بزنی تو زندگیت دخالت میکنن

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

اول از همه باید یاد بگیری زیاد حرف نزنی،وقتی ما زیاد صحبت کنیم میزنیم جاده خاکی کل اسرار زندگیمونو م ...

هروقت هرکسی ازت درخواست نامعقولی داشت،راحت و بدون رو دروایسی بگو نه.مثلا همسایه ای که تازه اومده محلتون ازت میخواد طلاتو بهش قرض بدی تو عروسی فامیلش استفاده کنه،راحت بهش بگو نه و دست شوهرمه.به غریبه ها اصلا اعتماد نکن،اصلا از دست غریبه خوردنی نگیر به بچه هاتم یاد بده.اجازه نده هرکسی به عنوان مهمون بیاد خونت،بعضیا فقط برا فضولی میان.هرجا رفتی به هیچکسی نگو

منم از خودم متنفرم آنقدر ساده هستم حالم از خودم بهم میخوره هر کاری کردم هم تغییر نمی کنم عین اسکول ها هر کی میرسه احمق فرض می‌کنه منو

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️                           

_اصلا به اطرافم و رفتارای بقیه دقت نمیکنم و نمیتونم آدمای اطرافمو بشناسم 2_خیلی هیجانی ام، زمانی که ...

از این به بعد هرجا رفتی فقط شنونده باش.گوش کن ببین طرفت چی میگه،ازش اطلاعات بگیر و بهش اطلاعات نده

دوست دارم خیلی عاقل و زرنگ باشم، یعنی با این کارا اینجور که دوست دارم تغییر می کنم؟

از عقلت کمک بگیر 

نه احساس

وقتی همه از پشت بهت خنچر زدن وقتی دلت از همه شکست اون وقته که میری سمت خدا و نماز خوندن و شروع میکنی

و به هیچ کس جز خدا دیگه اعتماد نمیکنی

برو کلاس قرآن برو کلاس تجوید

این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه 

۳دقیقه درقیامت 

شنود

تقاص 

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات