2777
2789
همین که 100تا تاپیک درمورد این زدی یعنی واقعا سه جای کارت میلنگه

آره واقعا ساده لوحم و حالم از ساده لوح بودنم بهم می خوره

خیلی دوست دارم تغییر کنم ولی هر کاری می کنم انگار هیچ تغییری نمی کنم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه ات کمه ،تجربه ات زیاد بشه و تو اجتماع باشی میفهمم کی خودی هست کی نخودی و کی بیخودی ،زیاد فعالی ...

دوست دارم خیلی عاقل و زرنگ باشم، یعنی با این کارا اینجور که دوست دارم تغییر می کنم؟

پس دست خودمه؟ از بین تمام اعضای خانوادم من و بچه هام فقط اینجوریم

میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟چجور مثلا ساده لوحی؟زود گول میخوری؟

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

تقصیر خودته به خدا چه ربطی داره؟

از بچگی اینجور بودم نمی دونم چکار باید می کردم که نکردم 

تمام تلاشم رو کردم که در تحصیل موفق بشم ارشد دارم و یه شغل دولتی هم دارم ولی در برخورد با آدمها و تعاملات اجتماعی موقعیت شناس نیستم و نمیدونم کی و کجا چطور رفتار کنم و چی بگم😭😭😭😭

عزیزم خدا اینجوری خلقت نکرده...شما اینجوری بزرگ شدی ....محیط زندگیت اینجور بوده...تمرین کن که ساده ن ...

عزیزم از بین تمام خواهر و برادرهام فقط من اینجورم اونا خدا رو شکر هیچ کدوم ساده نیستن و زرنگن.

بچه هام هم به خودم رفتن و این منو کرده 

همش می گم کاش پدر و مادرم نمیذاشتن ازدواج کنم 

همسرم و خانواده ش هم خیلی خوبن 

من نمی خوام اینجور باشیم خدایا خودت راه درست و خیر رو بهم نشون بده

از بچگی اینجور بودم نمی دونم چکار باید می کردم که نکردم تمام تلاشم رو کردم که در تحصیل موفق بشم ارشد ...

تو ک توی اجتماع هستی رفتار و گفتار اطرافیانت رو ببین خیلی راحت میتونی از سادگی دربیای. ادم خیلی چیزا رو توی اجتماع یاد میگیره

از بچگی اینجور بودم نمی دونم چکار باید می کردم که نکردم تمام تلاشم رو کردم که در تحصیل موفق بشم ارشد ...

چه ربطی به ساده لوحی داره دختر تو یاد نگرفتی برای همینه فکر میکنی ساده لوحی...

وااا مگه دست خداست خلق و خو تو خونه شکل میگیره حتی کسی که معلول جسمی و ذهنی باشه با هم خانوادش مقصرن ...

خب عزیزم من برای اینکه از ساده لوحی دربیام باید چکار کنم؟

تو ک توی اجتماع هستی رفتار و گفتار اطرافیانت رو ببین خیلی راحت میتونی از سادگی دربیای. ادم خیلی چیزا ...

انگار ذاتیه ساده لوحی هر کاری می کنم انگار همون ساده لوح قبلم