2777
2789

یه هفته است شب و روز بختک میادسراغم هم روز هم چپ.قرآن بالا سرم میزارم تاثیری نداره. موقعی که بختک میگیرم تو اون حالت حضرت علی و صدامیزنم فایده ای نداره.قرآن میخونم فایده ای نداره. روز هست ۴بار این حالتی میشم.شب هم دوسه بار.خدایا دارم برای یه خواب راحت میمیرم

خداوندا تویی حامی وحاضر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طاق باز نخواب

نه تو خوابم کامل حواسم هست که چطوری بخوابم نیاد سراغم. روز که میخوابم همه چیو کنارم حس میکنم حتی حرف زدن دیگران هر چی صداشون میکنم که منو کمک کنن متوجه نمیشن. 

خداوندا تویی حامی وحاضر

دعا روتون افتاده

شاید توی این تایم قبرستان رفتین یا مراسمی جایی که سنگینی دعای کسی دیگه افتاده روی شما

سرکتاب باز کن خواهری

با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸‍♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍

دعا روتون افتادهشاید توی این تایم قبرستان رفتین یا مراسمی جایی که سنگینی دعای کسی دیگه افتاده روی شم ...

البته بی تاثیر هم نیست حالا که گفتید فکرم رفت پیش زن داداش افریطه ام جادوگره ازاون جادوگرا. آخه یه مدته باهاشون دعوام شده شدید که ازشون شکایت کردم.

خداوندا تویی حامی وحاضر
شکایت جواب نمی‌ده بنظرم بده نظرتو بگیرن

آخه بار اولشون نیست خیلی گستاخن. فردا نوبت دادگاهیمونه .خیلی از بزرگای خانواده پدریم اومدن گفتم تعهد نامه محضری بدن تا رضایت بدم قبول نکردن. منم گفتم حتما میخان به این گستاخیشون ادامه بدن که تعهد نمیدن کارشون و تکرارنکنن.( تاپیکهای قبلمو بخون متوجه میشی چکارکردن)

خداوندا تویی حامی وحاضر