2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتر میشی بخدا تو باید یاد بگیری از تنهاییت لذت ببری اون وقت میفهمی چی میگم دیگه دلت نمخاد دورت ادم ...

خوب دیگه‌خشم‌نمیاد با کسی ارتباط بگیرم حتی حوصله کسیو ندارم دو کلمه باش حرف بزنم عین دیونه ها شدم

من باختن و بلد نیستم🐈🤍
من‌ترجیح‌میدم‌تنهاباشم، تااینکه دوستای حسودی دورم‌باشنالان ۳ساله تنهامو‌پیشرفتم‌بیشتر شده خداروشکر

تنها یعنی اینکه هیچ دوستی نداری مجازی و واقعی؟

من باختن و بلد نیستم🐈🤍

ببخشید می پرسم 

من از یه نفر چندین بار ناراحت شده بودم ولی سکوت کرده بودم 

یه روز واسش پيام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب 🥲 

من خییییلی ناراحت شدم حس مزاحم و اضافه‌ بودن بهم دست‌ داد

ازش پرسیدم نمی دونم چرا رفتارتون با من عوض شد ولی هیچ جوابی بهم نداد 🥲 🥲 🥲 

شما جای من بودین ناراحت میشدین 🥲 

ببخشید می پرسم من از یه نفر چندین بار ناراحت شده بودم ولی سکوت کرده بودم یه روز واسش پيام احوالپرسی ...

انقدر با حساسیت خودتو اذیت نکن 

روانت خراب نکن 

من کردم تو نکن 

تهش تویی اذیت میشی 

بیخیال 

آدمیزاد اجتماعیه، امکان نداره تو هر حالتی ک باشی نخوای با کسی ارتباط بگیری،دوستی ب جای خود‌ش، پیشرفت ب جای خودش 

منم ی ساله بنا ب دلایلی از رفیقام فاصله گرفتم، انقد ک حالم بده و افسرده شدم حد نداره 

وقتی با هم بودیم، ذهنم آروم تر بود، حداقل تو ی بازه ای خودمو خالی میکردم و با جنب و جوش میرفتم جلو

آدمیزاد اجتماعیه، امکان نداره تو هر حالتی ک باشی نخوای با کسی ارتباط بگیری،دوستی ب جای خود‌ش، پیشرفت ...

بببخشید می پرسم اگه با شوق و ذوق پيام تبریک تولد دادین به یه نفر ولی اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم ناراحت میشین فقط هم قصد تون تبریک باشه نه هدیه بردن 🥲