2777
2789

سلام

دیروز پسرمون رو برده بودیم با دوستش بازی کنه اولش رفتیم پارک که من و مامان دوستش کنارشون بودیم و همسرم رفته بود

بعد که از پارک اومدیم بچه ها باز خواستن دم در مغازه بابای دوستش بازی کنن

زنگ زدم به همسرم که بیاد مواظبشون باشه

اونم خسته بود ولی اومد. بچه ها می‌دویدند. ناامن هم نبود ولی همسرم همش غر میزد

تا اینکه پسرم بدجور خورد زمین دیگه همسرم بغلش کرد و با داد و بیداد بردش تو ماشین. خواستیم برگردیم که پسرم گریه کرد و گفت بازم‌میخوام بازی کنم

برگشتیم بازی کرد دو ساعت بعد باز خورد زمین و شوهرم بغلش کرد و جلوی مامان دوستش سر من داد زد که پاشو بریم دیگه

خیلی خجالت کشیدم‌جلوی مامان دوستش

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  

رفتیم خونه خیلی با همسرم دعوا کردم.آخه پسر ما تک فرزندی و بچه ای اطرافش نیست

من با بدبختی براش همبازی پیدا میکنم اونا رو هم هم باباش با بی فکری داره خراب میکنه

والا شوهر صبوری داری

با گریه بچت برگشته و ۲ساعت بازی کرده بچت

شاید منطورش این بوده ک پاشو تو هم ی کاری کن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان هم‌همش داره پیام معذرت خواهی میفرسته ولی خیلی عصبانی هستم از دستش

همش فکر میکنم نکنه دیگه مامان دوست پسرم باهامون رفت و آمد نکنه

خب وقتی میدونی خسته اس از سرکار اومده نباید بگی بیا مراقب بچه باش اونم دو سه ساعت

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

کار بدی کرده

اما شما که دیدی اعصاب نداره باید سریع خداحافظی میکردی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
والا شوهر صبوری داریبا گریه بچت برگشته و ۲ساعت بازی کرده بچتشاید منطورش این بوده ک پاشو تو هم ی کاری ...

آخه همش من با پسرمون هستم گفتم بالاخره اونم باباشه یه کمی هم اون حواسش بهش باشه

خب چقدرررر بازی،، با بچه حرف میزدی که بریم دیگه، یاحرف گوش ندی دیگه پارک نمیبرم یا دیگه اینجا نمیارمت برا بازی،، یا بریم برات یه چی بخرم... 

حالیش میکردی میبردیش دیگههه

💚💜ممنونم اجازه‌دادی‌که‌باتوزندگی‌کنم🤍☺️