2777
2789
عنوان

شما ب من حق میدین یا شوهرم😭

572 بازدید | 27 پست

سلام ما نزدیک7ساله ازدواج کردیم شوهرم آدم دل رحمه هرکی میرسه سرشو کلاه میزاره انقد حواسم بهش بوده الان خستممممم مم بریدم دیگه چقد بکشم

ب هرکی میگه دوست میشه دشمنش و جالبه توبه نمیکنه و از ی سوراخ صد بار گزیده میشه منم دیروز قهر کردم اومدم خونه بابام سر شل بازیاش

بخدا اگه من نباشم همه زندگیمونو ب باد میده دارم دق میکنم

دوتا بچه هم داریم ولی خودش هنوز بچس

با همچین آدمی چکار کنم خودم بیماری اعصاب گرفتم داغونم

😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمنم به من که میرسه سگ هارو جاسوس اطلاعات امریکایی میشه،اما به مردم که میرسه غضنفری بیش نیست اونقد حمالی میکنه  ،زیر بغلش هندونه میزارن کاری که میخان رامیکنه براشون،کلی موزایک ومصالح داشتیم یه خیر ندیده گف ببریم باغم اتاق درست کنیم بعد شماهم میایید باغ صفا کنید همینکه اتاق وهمچیزش رارفت ساخت قهر کردن

مثال بزن چه جوری سرشو کلاه میزارن

ی مثال خیییییلی کوچیک برات میزنم همین دیروز ی آگهی پیدا کرد تو دیوار زنگ زده یارو گفت نیم ساعت دیگه بیا اینم نیم ساعت دیگه رفت 

بعد زنگ زد یارو گفت وایسا 10دقیقه دیگه میام نزدیک40 دقیقه وایسادیم تو زل گرما میگم زنگ بزن بگو کجایی نمیای تا برم آخر سر با هزار بد بختی زنگ زد یاروم گفت تازه وسیله رو پیدا کردم 10دقیقه دیگه میام😪😪😪خب هرکی جای شوهرم بود طرفو فحش کش می‌کرد این لال شد کلیم عذر خواهی کرده از طرف ک نمیخام دیگه

شوهرمنم به من که میرسه سگ هارو جاسوس اطلاعات امریکایی میشه،اما به مردم که میرسه غضنفری بیش نیست اونق ...

شوهر منم این مدلیه با ی حرف و هندونه گذاشتن زیر بغلش برا مردم جونشم میده ولی برا من ی میخ میخواد واسم ب دیوار بزنه صد تا غر میزنه

ی مثال خیییییلی کوچیک برات میزنم همین دیروز ی آگهی پیدا کرد تو دیوار زنگ زده یارو گفت نیم ساعت دیگه ...

اهان من فکر کردم از نظر مالی ضرر میزنه بهتون 

خب این شخصیتش مشکل داره ،قدرت نه گفتن نداره ،عزت نفس و اعتماد به نفس کمی داره 

بابای منم اینجوریهبه خدا با سل بازیاش تا پای اعدامم رفت خدا رحم کرد بهمونمادرمو پیر و مریض کرده

من پدرمم همینجوریه دوس دارم بمیییییرم همه ساده لوح و ازشون سو استفاده میکنن😭😭