2777
2789

سلام دوستان 

من یبار چند سال پیش تو خواب طپش قلب شدید گرفتم 

توی خواب دیدم که جلوی یه آینه قدی ایستادم و یهو غش کردم و همینکه تو خواب غش کردم توی واقعیت بلند شدم نشستم اما نه جسمم، روحم، و دیدم که جسمم خوابیده، با خودم گفتم صبح که خانواده م متوجه بشن دنیا رو سرشون خراب میشه خیلی دلم سوخت و همون موقع بی اراده برگشتم و اینبار با جسمم بلند شدم نشستم.

دیشب هم توی خواب نفسم قطع شد اولش تلاشهام برای نفس کشیدن به شکل کابوس بود

بعد روحم جدا شد شبیه پرواز پاهام از زمین یکم فاصله داشت مثل باد حرکت کردم رفتم اتاق خواب مادر شوهرم دیدم خوابه بعد گفتم برم تو باغ بچرخم، یجوری که انگار هیچ دیواری وجود ندارن رد شدم رفتم تو باغ تاریک بود و از اینکه برگ درختا داشتن تکون می‌خوردن بخاطر باد خوشم اومد، گفتم ببینم جن داره اینجا یا نه همینجوری نگاه اطراف کردم چیزی ندیدم، بعد ترسیدم البته نه از جن یا تاریکی، از اینکه یادم افتاد یهو نمیرم سریع برگشتم دوبار تلاش کردم تا رفتم داخل جسم و چشمامو باز کردم همون لحظه.

بچها بنظرتون آپنه خواب باعث مرگ میشه؟ من چند سالی بود که راحت شده بودم ولی دیشب که اینجوری شدم باز نگرانم کرده، کلی هم آزمایش دادم مشکلی ندارم، وقتی هم برگشتم بخاطر پسرم بود یعنی یاد پسرم افتاد گفتم نمیرم تنها بشه، وگرنه خودم داشت بهم خوش می‌گذشت.

چند دفعه برای منم پیش اومده 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

منم پروازروح داشتم عالیه یکی ازدوستام بودازآیت اله آملی سوال کردگفت نمازاشوسروقت کنه خوب میشه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چه خوابی میبینی؟

خواب می بینم پرت میشم تو یه پرتگاه بعد با نفس نفس از خواب میپرم

یا خواب دیدم جلو آینه ام خانوادم همه دارن نگاهم میکنن بعد لباسام از تنم خارج میشه ی چیز کفن مانندی تنمه یه فرشته میاد و بهم میگه جسم موندگار نیست اما روحت ابدیه حالا باهام بیا

میخوام برم ولی همش نگاهم به خانوادمه و خودم که اونجوری لباس سفید تنمه

زاده‌ی خیال ، اسیر واقعیت .‌ ‌ ‌‌

خواب می بینم پرت میشم تو یه پرتگاه بعد با نفس نفس از خواب میپرمیا خواب دیدم جلو آینه ام خانوادم همه ...

خیلی عجیبه

من خواب ندیدم من واقعا تو خونه و توی باغ چرخیدم

حتی دوبار تلاش کردم تا تونستم بیام تو بدنم