سلام دوستان
من یبار چند سال پیش تو خواب طپش قلب شدید گرفتم
توی خواب دیدم که جلوی یه آینه قدی ایستادم و یهو غش کردم و همینکه تو خواب غش کردم توی واقعیت بلند شدم نشستم اما نه جسمم، روحم، و دیدم که جسمم خوابیده، با خودم گفتم صبح که خانواده م متوجه بشن دنیا رو سرشون خراب میشه خیلی دلم سوخت و همون موقع بی اراده برگشتم و اینبار با جسمم بلند شدم نشستم.
دیشب هم توی خواب نفسم قطع شد اولش تلاشهام برای نفس کشیدن به شکل کابوس بود
بعد روحم جدا شد شبیه پرواز پاهام از زمین یکم فاصله داشت مثل باد حرکت کردم رفتم اتاق خواب مادر شوهرم دیدم خوابه بعد گفتم برم تو باغ بچرخم، یجوری که انگار هیچ دیواری وجود ندارن رد شدم رفتم تو باغ تاریک بود و از اینکه برگ درختا داشتن تکون میخوردن بخاطر باد خوشم اومد، گفتم ببینم جن داره اینجا یا نه همینجوری نگاه اطراف کردم چیزی ندیدم، بعد ترسیدم البته نه از جن یا تاریکی، از اینکه یادم افتاد یهو نمیرم سریع برگشتم دوبار تلاش کردم تا رفتم داخل جسم و چشمامو باز کردم همون لحظه.
بچها بنظرتون آپنه خواب باعث مرگ میشه؟ من چند سالی بود که راحت شده بودم ولی دیشب که اینجوری شدم باز نگرانم کرده، کلی هم آزمایش دادم مشکلی ندارم، وقتی هم برگشتم بخاطر پسرم بود یعنی یاد پسرم افتاد گفتم نمیرم تنها بشه، وگرنه خودم داشت بهم خوش میگذشت.