2777
2789
عنوان

به نظرتون بهش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 30 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابات هیچی بهش نمیگه

بابام بفهمه خون به پا میشه وقتی میاد در خونه با ۵ساعت فاصله فک کن من چه حالی میشم تا بره هیچی هم براش مهم نیست نمیتونیم جا به جا هم بشیم 

بابام بفهمه خون به پا میشه وقتی میاد در خونه با ۵ساعت فاصله فک کن من چه حالی میشم تا بره هیچی هم برا ...

زنگ بزن ۱۱۰

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است

اولا که این آقا آدم مناسبی نیس چون اگه شما رو واقعا دوست داشت نمی رفت ازدواج کنه ، مگه خانوادش چاقو گذاشته بودن رو گردنش،حالا هم به خانومش خیانت کرده و با شما در ارتباطه و اینکه هنوز که با شما هیچ نسبت خاصی نداره داره با زور شما رو وادار میکنه که باهاش در ارتباط باشید ، به نظر از همه جا بلاکش کنید و خانوادتون رو در جریان بذارید که مشکلی پیش نیاد و حتی اگه میتونید خونه رو عوض کنید که دیگه نتونه با شما ارتباط برقرار کنه و باهاش خیلی بد برخورد کنید که به خودش اجازه نده سمت شما بیاد

نمیدونم هر کی میاد خواستگاریم یه جور الکی بهم میخوره

برو بشکن دعا رو برو پیش دعا نویس بگو اینجوری شده تا درستش کنه

رفتم میگه ۸ میلیون میگیرم دارم پول جمع میکنم این هفته میرم

چه خبره بیخیال این حلیمه دعا گیر جلو خوابگاه ما ۶۰ تومن میگیره هروزم هستش سعی میگه یک دعا بدمتون خانه نمونید یک شوهری گیرتان بیاد😂