2777
2789
عنوان

به نظرتون بهش بگم

153 بازدید | 30 پست

من ۱۰ سال با یه آقایی بودم خانواده هامون نزاشتن بهم برسیم ایشون زن گرفته بود و به منم نگفته من از همه لی خبر همچنان پاش مونده بودم و حرف میزدبم وقتی به طور اتفاقی فهمیدم دعوای شدیدی کردیم و کات کردم الان هر ساعت زنگو پیام من زنمودوس ندارم عشق من تو بودی بد بلای سر خودم آوردم تو غلط میکنی شوهر کنی یبار به خانمش گفتم به کتفش هم نبود بنظرتون بهش بگم باز؟ 

نه نگو کلا راهای ارتباطیت بااون اقا قط کن 

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرمو در آورده به دوستام هم زنگ میزنه

بگو بهت نگن و باهاش بد برخورد کنن دیگه زنگ نزنه 

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

حوصله شکایت کردن ندارم واقعا حتی زنش به من میگفت تو رو بیشتر دوس داره

طفلی اول تو بعد زنش دو نفرو بدبخت کرد این اقا

حوصله شکایت کردن ندارم واقعا حتی زنش به من میگفت تو رو بیشتر دوس داره

ولم کن استاتر هرچی چرا بیاید زندگی اونا رو خراب کنی زن گرفته چه دوستش داره چه نه باید پای کاری که کرده وایسه بیخیال واقعا نشو نفر سوم رابطه کسی 

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است

ولم کن استاتر هرچی چرا بیاید زندگی اونا رو خراب کنی زن گرفته چه دوستش داره چه نه باید پای کاری که کر ...

من دارم میگم میاد در خونمون گریه میکنه چی برای خودت

من دارم میگم میاد در خونمون گریه میکنه چی برای خودت

هرچی بگو اصلا داره خودکشی می‌کنه اهمیت دادن تو به اون باعث خراب شدن زندگی اون دختر میشه آقا راضی نیست طلاق بگیره بیاد تورو بگیره

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است

هرچی بگو اصلا داره خودکشی می‌کنه اهمیت دادن تو به اون باعث خراب شدن زندگی اون دختر میشه آقا راضی نیس ...

من اصلا دیگه بهش بر نمیگردم ولی حرف از جدایی هم میزد بس بیشعوره