2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از زمانی که الفبا رو یاد بگیرن و روخوانی فارسی هم داشته باشن 

چون الفبای دوزبان نزدیک بهم هست 

قبل از آموزش الفبا معمولا آموزش قرآن به شکل حفظ بعضی آیه‌های کوتاه با روش اشاره هست

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

من با همون کتاب قرآن مدرسه میرم جلو . چون اخرش یه بخشی هم داره قرآن در تابستان و همونو هم تابستونا تمرین میکنیم و دخترم روان هست قرآن خوندنش کلاس هفتمه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
کلاس زبان اتگلیسی ، المانی چیزی بزاری بهتر نیست؟؟؟؟

اوناهم  خوبه..ولی زشته یه بچه مسلمان نتونه ازروی کتاب اسمانیش مسلط بخونه..نه تنها اسلام‌ادیان دیگه هم باید باکتاب آسمانیشون آشناباشن

پارسا پسرمامان😍
ولی قول میدم بچت ۱۰ ساله بشه دیگه تو روی اون کتابم نگاه نمیکنه

عزیزجان، وقتی میرن تومدرسه ومیبینن، میتونن خوب بخونن، ویک برتری نسبت به بقیه دارن علاقمند میشن

من پسرم تا کلاس ۷برن، تابستان‌ها هر کلاسی می‌گذاشتم قرآن هم می‌گذاشتم.

الان توکلاسشون قرآن بچها افتضاح، وهمین یک امتیاز مثبت شده برای پسرم وتاثیر مثبت در اعتماد به نفسش داره

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

کی گفته؟ من  بچگی کلاس قران میرفتم دوران دبستان وراهنمایی چندتا مقام آوردم..همیشه عاشق قرائت وترتیل استادان بزرگ دنیا وایران بودم...دوست داشتم‌مثل اونا بتونم بخونم.نوارشون رو تهیه میکردم...الانم شنیدن وخوندن قرآن بهم ارامش میده..

پارسا پسرمامان😍
توی سفر دور دنیا قرار به کدوم زبان صحبت بکنه؟

مگه فقط کلاس قرآن گذاشتم

اونقدر درک دارم بدونم که هر زبانی مزایایی خودش داره

اما این هم بهتو ن بگم، زبان عربی وچینی، خیلی نیاز هست، وحالا پسر من که فقط روخوانی قرآن رفته، اما این دوزبان خصوصا چینی مترجم بشی خیلی درآمد بالایی داره

پسرم کلاس زبان هم میرن خیالتون راحت، گفتم تک بعدی نیست، توانمند بار آوردمش، هنر، ورزش واهل مطالعه، اطلاعات عمومی بالایی داره و... همین ها اعتماد به نفس اش بیشتر کرده 

توی سفر دور دنیا قرار به کدوم زبان صحبت بکنه؟

مگه هرکی میره کلاس قرآن دیگه هیچ کلاسی نمیره؟؟؟ هم قرآن رفتیم هم زبان(بهترین نمره های زبان  میاوردم بالای ۹۵ بودم‌معمولا) هم کلاس رزمی. هم مدرک‌ آی سی دی ال کامپیوتر گرفتم هم گواهینامه گرفتم.حتی عروسک سازی وفن بیان و....

پارسا پسرمامان😍
از اون لحاظ نگفتم. گفتید کلاس قران نیازه چون تو جامعه لازم میشه. زبان قرانو بخوای بررسی کنی و با زبا ...

خودت برای دل خودت. مهمترین

بخوای با قرآن پیشرفت کنی جای پیشرفت زیادی داره، قاری بشی، خیلی میتونی موفق بشی، 

منم نگفتم توجامعه لازم همه وقتشون فقط بگذارن قران، یک بخش اززندگی برای قرآن بگذاریم خیلی زیاده؟ ناسلامتی مسلمان هستیم، حداقل بتونیم از روی قرآن بخونیم

اصلاااااا اینطور نیست 

من از بچگی تا الان با قرآن مأنوس بودم ، هیچ وقتم زده نشدم 

برادر کوچیکم همینطور، الان بدون اینکه مامانم حتی بگه و اشاره‌ای بکنه ، خودش نمازش رو اکثرا مسجد میخونه(چون مامانم باهاش دوست بوده و همچنین بابام)

بستگی به محیط و رفتار مربی و پدر و مادر داره

شماها چرا اصرار دارید بگید بچه‌های ما ازین چیزها زده میشن😁

خیالتون راحت نمیشن....

درضمن انسان ظرفیت اینو داره چند بعدی باشه و خیلی چیزها رو یاد بگیره 

هم قرآن 

هم اخلاقیات 

هم زبان های مختلف و یا خیلی مهارت‌های دیگه

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم.....