2777
2789
من گفتم هرکس قران میره زبان نمیره؟ کاملا مشخصه چقدر این کلاسا روی شما تاثیر گذاشتن.

فرمودی درسفردور دنیا باکدوم زبان صحبت میکنه...مشخصه با زبان انگلیسی....ولی حرفتون‌ با کنایه بود.یعنی اموزش قرآن به درد نمیخوره.. قرار نیست عربی کامل یاد بگیریم ..ولی هرکسی با هر دینی زشته که نتونه ازروی کتاب اسمانیش مسلط بخونه چه مسلمان چه مسیحی یاهردین دیگه

پارسا پسرمامان😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلاااااا اینطور نیست من از بچگی تا الان با قرآن مأنوس بودم ، هیچ وقتم زده نشدم برادر کوچیکم همینطور ...

ظاهراداریم بایه دختر دبیرستانی بحث میکنیم...بی خیال شووبگذر...

پارسا پسرمامان😍
کلاس زبان اتگلیسی ، المانی چیزی بزاری بهتر نیست؟؟؟؟

قرآن کلاس زبان نیست که افراد بخوان با آلمانی یا انگلیسی مقایسه‌ کنن ! این کلام خداس، شفاست، نوره، هدایت یه عمره، نه یه زبان خارجی! خدا تو قرآن گفته:

﴿سُورَةُ فُصِّلَتْ - آیَه ٤٤﴾

وَلَوْ جَعَلْنَـٰهُ قُرْءَانًا أَعْجَمِيًّا لَّقَالُوا۟ لَوْلَا فُصِّلَتْ ءَايَـٰتُهُۥٓ ۖ ءَأَعْجَمِىٌّۭ وَعَرَبِىٌّۭ ۗ قُلْ هُوَ لِلَّذِينَ ءَامَنُوا۟ هُدًۭى وَشِفَآءٌۭ ۖ وَٱلَّذِينَ لَا يُؤْمِنُونَ فِىٓ ءَاذَانِهِمْ وَقْرٌۭ وَهُوَ عَلَيْهِمْ عَمًى ۚ أُو۟لَـٰٓئِكَ يُنَادَوْنَ مِن مَّكَانٍۢ بَعِيدٍۢ

و اگر آن را قرآنی غیر عربی قرار می‌دادیم، می‌گفتند: چرا آیاتش روشن و قابل فهم نیست؟ آیا کتابی غیر عربی (برای) عرب زبانان؟! بگو: این قرآن برای کسانی که ایمان آورده‌اند هدایت و شفا است؛ و کسانی که ایمان نمی‌آورند، در گوش‌هایشان سنگینی است و برایشان نابینایی آورده؛ آنان گویی از جایی دور صدا زده می‌شوند!

فقط کسی قدر این نور رو می‌دونه که چشم و دلش باز باشه...

وگرنه برای بعضیا، حتی صدای خدا هم بی‌معنیه.

اَللّهُمَّ الْعَنْ اَوَّلَ ظالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ آخِرَ تابِعٍ لَهُ عَلى ذلِكَخدايا لعنت کن نخستين ستمگرى را که بزور گرفت حق محمد و آل محمد را و آخرين کسى که او را در اين زور و ستم پيروى کرد *- اَللّهُمَّ الْعَنِ الْعِصابَةَ الَّتى جاهَدَتِ الْحُسَيْنَ وَ شايَعَتْ وَ بايَعَتْ وَ تابَعَتْ عَلى قَتْلِهِ اَللّهُمَّ الْعَنْهُمْ جَميعاًخدايا لعنت کن بر گروهى که پيكار کردند با حسين عليه السلام و همراهى کردند و پيمان بستند و از هم پيروى کردند براى کشتن آن حضرت خدايا لعنت کن همه آنها را 🤲