2777
2789
عنوان

هر سال واسه بچتون تولد میگیرین

310 بازدید | 37 پست

روز تولد بچتون چکار میکنین 

مهمونی میگیرین 

بیرون میرین 

چکار میکنین 

بچه من همیشه تنهاس 

نمیدونم مهمونی بگیرم یا ببرمش رستوران و شهربازی و..

مهمونی بهتر نیست؟ چون میگین تنهاس واسه همین میگم

کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهمونی بهتر نیست؟ چون میگین تنهاس واسه همین میگم

اخه جاریام تولد بچه هاشون منو یکی درمیون در میکنن مثلا یکسال دعوت میکننن دوسال نمیکنن

خواهرشوهرم پارسال تولد بچه ش همه رو دعوت کرد منو نکرد 

من باید فقط یکی از جاریامو دفوت کنم که ۳ تا بچه داره با پدرشوهر و مادرشوهرم 

بعد اگهدبگن چرا بقیه رو دعوت نکردی چی بگم ؟ 

خونواده خودمم قهریم سر یک موضوعی 

اخه جاریام تولد بچه هاشون منو یکی درمیون در میکنن مثلا یکسال دعوت میکننن دوسال نمیکننخواهرشوهرم پارس ...

نمیدونم والا حالا نمیشه بخاطر بچه تون یکم کوتاه بیاین؟

کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

غذا چی میده مامانت برا اون بی که تولد بچه هاته

شام یه چیزایی درست میکنیم

اون شب کسی بفکر شام نیست

انقد بچه ها ذوق تولد دارن از عصر درگیر تزئینات و ژله و اینا هستیم شام یه چیز سبک میخوریم ک جا باشه واسه کیک😂