2777
2789
عنوان

میگن شوهرتو تحویل نمیگیری😑

124 بازدید | 4 پست

خالم مادرشوهرمه و با مامانم خیلی هوای همو دارن یک روح در دو بدنن امشب حرف از حرف شد گفتن تو باعث میشی رابطه تون سرد شه شوهرت میاد میره تو اتاق تو تا ساعت 3 شب بیرون از اتاقی این باعث سردی بینتون میشه دل مرد سرد شه بد عادت شه به نبودت عادت کنه دیگه نمیتونی جمعش کنی😐 نمیدونم منتظر چیم نه توان رفتن دارم نه میتونم دلمو باهاش صاف کنم زندگی که برپایه دیگران باشه یه روزی فرومیپاشه من منتظر اون روزم اما میترسم از خیلی چیزا که تو جامعه بد جا انداخته شده... نمیتونم این زندگیو جمع کنم نمیتونم دلمو باهاش صاف کنم ولی توان مقابله باهاشو ندارم انگار توی یه بیابونم که هر طرفم  یه راهه با یه پایان نامعلوم گیج شدم من کی بودم کی شدم چیشد که به این جا رسیدم تا الان چجوری طاقت اوردم چجوری به خودم اجازه دادم وقتی مسئولیت خودم با خودم نیست مسئولیت یکی دیگه رو به عهده بگیرم 

آخر بدَمَد صُبحِ اُمید از شَبِ مَن🌱🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط خدا رو هزار بار شکر میکنم ک عروس خالم نشدم

بخدااا عروسی با فامیل اشتباه محضه میگفتن ازدواج فامیلی خوب نیست میگفتیم‌نه ولی خدایی خوب نیستا

حالا که بعهده گرفتی سعی کن درست انجامش بدی و شونه خالی نکنی

نمیتونم میدونم که اگه دلسرد شه اینده بچم خراب میشه و از طرف دیگه واقعا خسته شدم از این همه نقش بازی کردن هرچند همه فهمیدن ته. دلم چیه....