2777
2789
عنوان

دفاع شخصی بانوان ضروری هس ازنون شب برای امنیت خودت وعزیزانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1408 بازدید | 135 پست
دقیقا من خودم میگفتم ال میکنم بل میکنم دو نفر که مزاحمم میشدن از ترس لال میشدم

بهترین کار پیشگیریه
چک کردن همه موارد اصولی
و اگه دیدیم مشکوکه سریع از صفحه عکس بگیریم برای یه نفر بفرستیم وگرنه چاقو و چاقو کشی خیلی فایده نداره

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با راننده ای رفتم که پلاکش پلاک ثبت تو اسنپ نبودبا راننده ای رفتم که مسیرو عوض کرداینکارارو یبار ...

دقیقا چک بشه پلاک ماشین وکسی داخل ماشین حضورنداشته باشه فامیلیش بپرسی تطابق به مشخصات داشته باشه

بهترین کار پیشگیریهچک کردن همه موارد اصولیو اگه دیدیم مشکوکه سریع از صفحه عکس بگیریم برای یه نفر بفر ...

دقیقا همین اگه دیدیم مشکوکه پلاکش با عکس نمیخوره یا گفت سفر و لغو کن اصلا سوار نشیم  اگه بشیم دیگه تو اون موقعیت کاری از دستمون بر نمیاد 

عزیزم اونجا باید فکردیه اینها باشی

مگه دفاع کردن در برابر جان قتل حساب میشه؟

یعنی یکی بخواد ادمو بکشه باید از خودمون دفاع کنیم دیگه 

اینجوری که مزدا از ما قوی ترن باید حداقل بی هوش بشه که بشه فرار کرد

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

فک میکنی بایدنترس باشی اگه بترسیم باید تااخرعمرتوخونه بشینیم

نترس چی 

مگه میشه نترسید

تو خونه نمیشینم ولی خدای نکرده تو موقعیتش باشم فک نکنم کاری ازم بر بیاد

از قبلش ادم باید عاقلانه عمل کنه ولی وای ب روزی ک بیافته تو دام

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
مگه دفاع کردن در برابر جان قتل حساب میشه؟یعنی یکی بخواد ادمو بکشه باید از خودمون دفاع کنیم دیگه اینج ...

خب وقتی دفاع شخصی بلدباشی میدونی کجابزنی که بیهوش بشه نتونه بلندبشه

دقیقا چک بشه پلاک ماشین وکسی داخل ماشین حضورنداشته باشه فامیلیش بپرسی تطابق به مشخصات داشته باشه

بنظرم اینکه گردن کج کنن بگن پنج ستاره بدین هم نباید بدیم مگر واقعا همه چیز اوکی باشه

چون همین ستاره دادنا و نظرسنجیا  یه مورد هست که سوابق و پرونده راننده بررسی میشه 

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

بهترین راه حل اینه که اسنپ و تپسی راننده ی خانم بیشتر استخدام کنه و اسنپ بانوان جدا داشته باشه که هرکسی راحت بتونه اسنپ خانم بگیره

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

من افتادم توموقعیت بدبخت ریدبخودش

شانس اوردی

خدارو شکر کن

فک نکن همیشه تو موفق میشی شاید یوقت از اون ناجنس تر و قوی تر خورد ب تورت

مراقب باش ک تو موقعیت قرار نگیری

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤