2777
2789
عنوان

دفاع شخصی بانوان ضروری هس ازنون شب برای امنیت خودت وعزیزانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1408 بازدید | 135 پست
شاید حرف من غلط باشه ولی سعی کنید یک‌سگ خونگی هم‌دنبالتون باشه

سگ گردانی ممنوع شده و جریمه داره دیگه ...

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نترس چی مگه میشه نترسیدتو خونه نمیشینم ولی خدای نکرده تو موقعیتش باشم فک نکنم کاری ازم بر بیاداز قبل ...

عزیزم اگه حرفه ای آموزش ببینی بدنت مثل مرد سفت و محکم میشه و میتونی حرکات فن هایی بلد بشی طرف به سمت مرگ ببره بیهوش بکنه

عزیزم اگه حرفه ای آموزش ببینی بدنت مثل مرد سفت و محکم میشه و میتونی حرکات فن هایی بلد بشی طرف به سمت ...

حالا فک کن اون طرف هم مرد باشه هم حرفه ای

بعدم دیگه زن مثلا تو ۴۰ سالگی بره اموزش ببینه ب چ درد میخوره توان جسمی نداره

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

تو خودت عامل‌گسترش ترس و افسردگی هستی بدتر از همه اون اتفاقاته 

این اتفاق یک در ۱۰ میلیون هم نیست 

مثل اینه که بگیم هواپیما سوار نشید ممکنه سقوط کنی 

هیچی نیاز نیست چون شما زورت که بیشتر از روح الله داداشی نمیشه پس بیخیال الکی به مردم بیماری روحی روانی القا نکنید

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

عزیزم نظامی بودم

خوب خیلی خوبه از ما جلوتری ولی ب تواناییت غره نشو یوقت ممکنه خدای نکرده تو شرایطی باشی ک چند نفر باشن یا شرایطت جسمی روحیت مساعد نباشه نتونی از خودت دفاع کنی

پیش گیری شرط عقله 

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤