2777
2789
عنوان

حالم از شوهرم بهم میخوره

1723 بازدید | 47 پست

چون شعور نداره بهش آلارم میدم الان موقع خوبی نیست حالم خوب نیست دارم می میرم پریودم نیا روی اعصاب من راه برو

ولی اینقدر بی شعوورررررررره که برعکسش عمل می کنه

حدایا به وحدانیتتت قسم همین امشب ببرش راحتم کن طلاقمم که نمیده برا چی من باید این کثافت رو زورکی تحملش کنم خدااااااا چرا منو به این چسبوندی آزادم کن برم این یه گوهیه که به پدر مادر خودشم بی احترامی می کنه ،چه توقعی هست که با من غریبه خوب رفتار کنه

خدایاااااا چقدر راحت بعضیا رو بیوه می کنی منم بیوه کن راحت شم

خیلی رومخمه نمیذاره هیچوقت از رادیو موقع اذان نیایش گوش بدم ،از وقتی که زن این بی دین شدم نذاشته یه زیارت عاشورا بخونم.بیشتر از 5 ساله زنشم ولی میگه بچه نمیخوام بهش میگم پس غلط کردی ازدواج کردی

و هزار و یک عیب دیگر که اینجا نمی گنجد بخوام بگم

طلاقمم نمیده تو رو خدااااااا برام دعا کنید زودتر بمیره کلافم کرده

خوشبحال اونایی که شوهرشون ظالم بوده ولی مرده راحت شدن از شرش

بیخود قضاوتم نکنید شما هم اگر با همچین کسی بودی. هیچ وقت دوم نمی آوردید

ایشالا بحق 5 تن صبح بیدار نشه

الهییبییی آمین

قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص ، مشخص نمی کند او کیست؛ مشخص می کند شما کیستید...

چرا بچه نمیخواد دلیلش چیه

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته

عزیزم شما ک اینقدر اعتقاداتت قوی بوده ک تا زیارت عاشورا و نیایش و اینها رو دوست داری نباید با کسی ک هیچ اعتقادی نداره وصلت می کردی!

اشتباه بزرگترت اینه ک هرگز ب بچه نباید فکر کنی. بچه عروسک نیست تربیت میخواد مشکلاتت هزاران برابر میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بچه نمیخواد دلیلش چیه

گرونی رو بهونه می کنه و اینکه همش به باباش فحش میده میگه چرا منو درست کردی و من اشتباه تو رو نمی کنم

قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص ، مشخص نمی کند او کیست؛ مشخص می کند شما کیستید...

عزیزم شما ک اینقدر اعتقاداتت قوی بوده ک تا زیارت عاشورا و نیایش و اینها رو دوست داری نباید با کسی ک ...

اون و پدر و مادرش یه شیاد دروغگو بودن

قبل توی خواستگاری خودشونو یجور دیگه جلوه دادن انگار که طایفه پیغمبرن العیاذ بالله