2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سال ۹۴‌گرقتم عزیزم،جانم؟

عزیزم من از وقتی هشت سالم بود میرفتم کانون، تا Run4 ادامه دادم و وقتی تقریبا ۱۱سالم بود ولش کردم

الان ۱۹سالمه میبینم چقدر اشتباه کردم میگم کاش ولش نمیکردم، شما اطلاعی داری من اگه الان بخوام برم ادامه بدم و دیپلم بگیرم چجوریه؟ چند ترم باید بخونم؟ باید برم بزرگسالان درسته؟

این کاربری از دسترس خارج شده

عزیزم من از وقتی هشت سالم بود میرفتم کانون، تا Run4 ادامه دادم و وقتی تقریبا ۱۱سالم بود ولش کردمالان ...

اره عزیزم باید بری نوبت بگیری برای تعیین سطح تاریخش هاش یه بازه ی خاصیه تقویمش توی سایتش هست

بعد برحسب همون ادامه میدی 

به نظرتون کانون فضاش و آموزشش سختگیرانه  و خسته کننده نیست؟

دخترم ۱۱ سالشه میترسم ببرم از زبان زده بشه 

به نظرتون کانون بهتر از بقیه موسسه هاست؟

لایک ممنوع⛔️خواهشا لایک نکنید❌ریپلای دوست دالم
ازت تعیین سطح میگیرن و اره دیگه از بزرگسالان شروع می‌کنی

به نظرتون کانون فضاش و آموزشش سختگیرانه  و خسته کننده نیست؟

اره عزیزم باید بری نوبت بگیری برای تعیین سطح تاریخش هاش یه بازه ی خاصیه تقویمش توی سایتش هستبعد برحس ...

به نظرتون کانون فضاش و آموزشش سختگیرانه  و خسته کننده نیست؟

به نظرتون کانون فضاش و آموزشش سختگیرانه و خسته کننده نیست؟دخترم ۱۱ سالشه میترسم ببرم از زبان زده بش ...

من خودم از ۹ سالگی رفتم کانون و تمومش کردم 

و به جز کانون دو سه تا اموزشگاه دیگه هم رفتم 

درسته کانون نسبت به اموزشگاها فضاش سختگیرانه تر هست 

ولی زبانت خیلی قوی تر میشه 

تنها عیب دیگه ای که کانون داره اینه که گرامر محوره و خیلی رو مکالمه تمرکزی نداره 

ولی دقت کنید مکالمه خودش اول نیاز به یه گرامر قوی داره که تو بتونی مکالمه هم بعد کنی 

من اموزشگاه بعدش رفتم برای اینکه مکالمه ام بهتر بشه ولی خب فقط من بودم که از نظر گرامری اوکی بودم و مشکلی نداشتم ولی بقیه تو گرامرهای پایه و ساده هم حتی مشکل داشتن دیگه چه برسه که بخوان برن مکالمه رو قوی کنن 

بعد خوبیش اینه مدرک معتبر داره و بعد ها برای کنکور زبان و مدرسه و مهاجرت و اینا خیلی بهتره 

درسته سختگیر تر هست ولی بهتره ارزش داره بعدش فقط یه دوره فشرده مکالمه هم بره اگه قصد مهاجرت داشت 

و سن دخترتون هم خوبه الان حوریه که بره از ترم اول نوجوانان شروع میکنه دیگه 

من خودم از ۹ سالگی رفتم کانون و تمومش کردم و به جز کانون دو سه تا اموزشگاه دیگه هم رفتم درسته کانون ...

ممنون از وقتی که گذاشتید 

بله متوجه شدم 

شما آیتلس دارید؟