2777
2789
عنوان

کیا شاغلن و مستقل و ازدواج نکردن

165 بازدید | 27 پست

من اینقدر از مردا بد شنیدم و خودمم با چشم خودم ازشون دیدم هیزی و هول بودن و بچه ننه بودن و... تصمیم دارم تا اخر عمر ازدواج نکنم و برای خودم شاغل شم و وقتمو با دوست و رفیق و مسافرت های دخترونه و باشگاه و.. پر کنم 

هجده سالمه کنکوریم ولی.. حالا شاید نظرم عوض بشه در اینده

ولی در کل هدفم اینه

کسی اینجا هس شاغل و مستقل باشه و ازدواج نکرده و راضی باشه؟

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا یه سنی اوکی ان 

۳۰ .۳۵ رو رد میکنن اونوقته که احساس تنهایی سراغشون میاد

هرچیزی در زمان و جای خودش قشنگه

مرد خوبم کم نداریم

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
حق داری ولی ادم از تنهایی خسته میشه انسان ذاتا همیشه دنبال همدمه

اره ولی وقتی به مشکلاتش فک میکنم حس میکنم مجردی بهتره..

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍
اره ولی وقتی به مشکلاتش فک میکنم حس میکنم مجردی بهتره..

من ازدواج دوست دارم ولی اصلا دوست ندارم مادر بشم یعنی چی ک زایمان کنم یه بچه واییی اصلا نمیتونم فک نکنم کسی با شرایط من کنار بیاد نمیدونم چرا اون حس مادری توی درون من نیس

من تو ۲۹ سالگی به تصمیمی که الان گرفتی رسیدم ، دنبال کار میگردم و اساسی دارم واسه ازمون های استخدامی ...

ان شاءالله موفق میشی❤