2777
2789

سلام 

کار پاره وقت از ساعت ۴و نیم تا ۷ هست 

دانشجوام توشهر خودم 

کارش پشت کامپیوتره و کمک ادمینی 

کسایکه تجربه دارن میشه راهنمایی کنن

🎀

برو برا بار اول وشروعش و تجربه خوبه

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزرگترین اشتباه زندگیم این بود که تایم دانشجویی نرفتم سرکار بخاطر خرف خانواده الان که شاغلم میگم اگه از اون موقع سرکار میرفتم خیلی جلوتر بودم

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

بزرگترین اشتباه زندگیم این بود که تایم دانشجویی نرفتم سرکار بخاطر خرف خانواده الان که شاغلم میگم اگه ...

جدی خیلی امیدوارم کردی چون دو دل بودم مرسی ازت 

منم نمیخوام عقب بیوفتم و فکر میکنم تا الانم اشتباه کردم نرفتم

🎀

جدی خیلی امیدوارم کردی چون دو دل بودم مرسی ازت منم نمیخوام عقب بیوفتم و فکر میکنم تا الانم اشتباه کر ...

وقتی بری سرکار اولین حقوقت که بگیری بی دغدغه وبدون عذاب وجدان خرج کنی به حرف من میرسی

وقتی حس موفق بودن داری که هم درس میخونی هم کار میکنی واقعا خوبه

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

سلام 😊
کار پاره‌وقت پشت کامپیوتر و کمک اداری گزینه خیلی خوبیه برای دانشجو چون هم تجربه کسب می‌کنی هم درآمد داری و فشارت کم‌تره. 

اگر دنبال درآمد بیشتر و مهارت‌های قابل‌استفاده‌تری هستی، می‌تونی هم‌زمان با کار اداری، ترید رو هم یاد بگیری.
ترید بهت اجازه می‌ده هرجا باشی و با زمان‌بندی خودت درآمد دلاری داشته باشی.

برای شروع ترید، کانال یوتیوب   پر از آموزش‌های ساده و کاربردیه.