2777
2789

من برلیسانسمو به دلایلی فروختم و جاش یه جک برداشتم 

شاسی بلندش 100گرون تر بود 

و گفتم الکی 100تومن هدر نره و 100و خرده ای باقی رو رفتم سکه خریدم 

حالا الان میبینم چقدررر اذیتم با این موضوع که انقدررر پایینه ماشین بالا هم تا حد ممکن بردمش که یه خرج اضافه 25میلیونی رو دستم گذاشت 🤦🏻‍♀️

الان می ارزه بخوام دوباره ماشین نو و به اسم دست دوم بفروشم و 100و خرده ای گرون تر برم شاسی بلندشو بردارم؟⁦ಠ⁠﹏⁠ಠ⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با شاسی کنارنمیام

اینم که پول ندارم بی تاثیرنیست😂

ولی خب داشته باشمم نمیگیرم 

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

اذیت ناشی از بلند نبودن شاسی رو متوجه نمیشم

ببین مثال یه جایی بری که آسفالت نباشه قشنگگ هرچی سنگ کوفتیه سابیده میشه به ماشین یه صدایی میده فکر میکنی ماشین سوراخ میشه الان 

من با شاسی کنارنمیاماینم که پول ندارم بی تاثیرنیست😂ولی خب داشته باشمم نمیگیرم

میدونم خیلیم مایل نیستم ولی اینم خیلیی اذیته خیلی خیلی مثل چی پشیمونم چرا برلیانسرو فروختم 

میدونم خیلیم مایل نیستم ولی اینم خیلیی اذیته خیلی خیلی مثل چی پشیمونم چرا برلیانسرو فروختم

عزیزم چیزی که اذیتت میکنه به هرقیمتی ارزش داره عوضش کنی اعصاب خودتو خورد نکن عوضش کن

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

همون جک فقط مدل شاسی بلندش

عزیز من در استان کرمان زندکی میکنم همون شهری هستم که اینا رو مونتاژ میکنند ..نظر منو میخای نه اصلا طرف این چینی ها نرو من اقواممون توی این مجموعه مشغولند خودمم تا چند سال پیش بودم دیگه بچه دار شدم شرایط زندگی اجازه کار بهم نداد اومدم از مجموعه کرمان موتور بیرون