2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادم که بگیره آخرش ذاتش ساده ست باز سوتی میده😄

همون چرچیلش هم زندگی نامه ش رو بخون کلی خرابکاری و اشتباه و شکست داشته

مهم برایند و ممارست و پیگیر بودنه

از دیروز یه قدم بیایم جلوتر برده

انگار داری خواهرشوهرای منو میگی

یجوری با پنبه سرمو بریدن که بعد اینهمه سال وقتی جلوشون وایمیسم، قیافه حق به جانب میگیرن که مگه ما چیکارکردیم ؟ 

بازم من میشم مقصر

انقدر ریز ریز بهم فشار روحی اوردن، الان شدم انبار باروت، با کوچکترین حرفی میترکم

بعد میگن چقدر حساسه

کم آوردم دیگه خدایا، امشب برا اولین بار قرص ارامبخش خوردم تو زندگیم، تو این تعطیلات خونمو کردن تو شیشه

الانم من بعنوان مقصر شناخته شدم و همه باهم تیم شدن جلوی من وایسادن

خدا جوابشونو بده

دیگه رابطمو باهاشون کم میکنم

بسه اینهمه سال کشیدم

برا همیشه دورشون خط زدم دیگه تموم شد

با شوهرمم صحبت کردم اونم راضی شد، گفت اصلا میخوای قطع رابطه کن من حوصله خاله زنک بازی ندارم، هرجور حالت بهتره همون کارو کن

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

همون چرچیلش هم زندگی نامه ش رو بخون کلی خرابکاری و اشتباه و شکست داشتهمهم برایند و ممارست و پیگیر بو ...

نمیدونم والا من یه مدت با آدمای باسیاست در ارتباط بودم یه کوچولو ازشون یاد گرفتم ولی ته ته تهش اونا از من انگار بلد تر بودن ولی باز به قول شما مهم اینه که آدم یه قدم جلو تر بیاد

چرا میشه من این قدر بی سیاست بودم کهچون والدین بشدت... داشتمولی تمرین کردم شد حالا نه که چرچیل باشم ...

من به شخصه نظرم اینه ذات آدمی هیچ وقت عوض نمیشه😹😹

توهم احتمالا خودت پیش‌زمینشو داشتی فقط مامان بابات نذاشته بودن شکوفا شه😂

ولی درکل آدم از تجربیاتش درس میگیره و سری های بعدی یا احتیاط تر پیش میره

ولی اون چیزی ک تو ذهن منه به عنوان سیاست، بنظرم یاد گرفتنی نیست

چون مثلا بچه ی فامیل۳سالمون رو‌میبینی ی کارایی میکنه آدم کرک و پرش میریزه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
نمیدونم والا من یه مدت با آدمای باسیاست در ارتباط بودم یه کوچولو ازشون یاد گرفتم ولی ته ته تهش اونا ...

منم از خانواده ساده ای بودم

از اول بی احترامی ها و نیش زدن هاشونو میدیدما، ولی به روی خودم نمیاوردم، میریختم تو خودم، میبخشیدم، گذشت میکردم.... تا شد بعد از سالها و چنتا بچه، دیگه نمیتونم ببخشم، کنار بیام، جواب ندم

تازه دارم جواب میدم

دارم مثل خودشون باهاشون رفتار میکنم

اینام همه ناراحت شدن، که چرا بعد اینهمه سال تو سری خوردن و خوب بودن، یهو ازاین رو به اون رو شدم

و بدتر از قبل جلوم وایسادن

میگن ساکت شو جلوی ما نباید چیزی بگی، نباید از حقت دفاع کنی

ای کاش منم سیاست خودشونو داشتم، همون اول، با اولین بی احترامی، جوری به غلط کردن مینداختمشون که فراموش نکنن به من باید احترام بذارن

ولی برعکس شد

سکوت و احترام من به اونا شد وظیفم

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

نمیدونم والا من یه مدت با آدمای باسیاست در ارتباط بودم یه کوچولو ازشون یاد گرفتم ولی ته ته تهش اونا ...

افرین منظورم همین بود ما هیچ وقت به گرد پای اونی که عمری تو خانواده اون مدلی بوده نمیرسیم 

ولی همین که از همون سطح سادگی خارج شدیم کلیه

ان شاء الله بچه هامون بهتراز ما بشن

منم از خانواده ساده ای بودماز اول بی احترامی ها و نیش زدن هاشونو میدیدما، ولی به روی خودم نمیاوردم، ...

همیشه همینطوره من تو یه خانواده دقت کردم دو تا جاری بودن یکی شون به شدت حساس در حدی اینکه کوچک ترین رفتارا رو به خودش میگرفت شروع میکرد به توقع کردن یکی شون هیچی نمیگفت اگرم بقیه میگفتن ببخشید عزیزم شوخی بود لبخند میرد می گفت ایرادی نداره حالا چه فامیل و چه خانواده همسراشون مثل چی مراقبن که از گل نازک تر به اون عروس توقعیه نگن ولی با اون طفلک هر طور که بخوان برخورد میکنن

همیشه همینطوره من تو یه خانواده دقت کردم دو تا جاری بودن یکی شون به شدت حساس در حدی اینکه کوچک ترین ...

متاسفانه همینه دقیقا😔 از خدا میخوام هیچ دختری گیر همچین خانواده ای نیفته