2777
2789

با این سیاست ها به چی رسیدن؟ مدرک تحصیلی؟ پول؟درآمد؟رضایت خدا؟ 

اگه نه اون سیاست ها یک بازی مسخره ی دوسر باخته

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با این سیاست ها به چی رسیدن؟ مدرک تحصیلی؟ پول؟درآمد؟رضایت خدا؟ اگه نه اون سیاست ها یک بازی مسخره ی د ...

واه !!! با سیاست از عهده خودشون بر میان و کسی نمیتونه سواری بگیره و اذیت‌کنه یا حرفی بزنه بهش ، چون بلدن چه جوری از خودشون دفاع کنن بدون دعوا

واه !!! با سیاست از عهده خودشون بر میان و کسی نمیتونه سواری بگیره و اذیت‌کنه یا حرفی بزنه بهش ، چون ...

خب ایول بهشون

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

بگو چند مورد یاد بگیریم 

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/

بگو چند مورد یاد بگیریم

سیاست داشتن کاملا ذاتیه

نمیشه اداشو درآورد

بعضی وقتا میبینی یه بچه ی ۴ ساله هم تو کاراش سیاست داره

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
سیاست داشتن کاملا ذاتیهنمیشه اداشو درآوردبعضی وقتا میبینی یه بچه ی ۴ ساله هم تو کاراش سیاست داره

چرا میشه من این قدر بی سیاست بودم که

چون والدین بشدت... داشتم

ولی تمرین کردم شد 

حالا نه که چرچیل باشم ولی پیشرفت کردم خ بهترم همه میگن💖😉😙🌺