2777
2789
عنوان

بچه ها یل سوال راجب اسنپ

582 بازدید | 57 پست

با توجه به تاپیک پربازدید و خبرایی که نمیدونم راسته یا دروغ که اسنپ نا امنه و تعرض اینا داشته 

من زیاد استفاده میکنم ازش ولی خداااااروشکر تا الان مشکلی پیش نیومده برام که از اون قسمت امنیت سفر که ایکونش پایین صفحه هست استفاده کنم ،با توجه به این اخبار پس اون ایکون چیه‌ یعنی تا الان کسی استفاده کرده از این قسمت امنیت سفر ببینه پیگیری میکنن یا نه؟

🤍﷽‌🤍فبای الاء ربکما تکذبان🕋

تازه درموردش میخوندم وقتی ناامن رو بزنی بعدش باهات تماس میگیرن

خب اگه جوابگو نبودی چی؟ 

ته پیگیریشون همینه؟🤦🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترسین اسنپ همه اطلاعات راننده رو داره یه راننده خیلی خیلی احمق و از جونش سیر شده باشه اگه بخاد با م ...

اخه موردای زیادی شنیدم ولی باور نمیکردم اما الان حتی اسکرین گذاشتن که این قاتل راننده اسنپ بوده 

ببین این قاتل راننده اسنپ بودهاما اون خانم گذری سوار شده بوده

میدونم اینو ،ولی بچه ها گفتن زن همین راننده گفته به یه زن دیگه هم تعرض کرده که زنه شکایت کرده و با پول رضایتشو گرفتیم ،این یعنی سابقه داره و چجور یه ادم سابقه دار اونم همجین سابقه ای جزو اسنپ بوده؟ 

اخه موردای زیادی شنیدم ولی باور نمیکردم اما الان حتی اسکرین گذاشتن که این قاتل راننده اسنپ بوده

اسنپ کار می‌کرده ولی اون شب اسنپ نبوده همینجوری مسافر سوار کرده

که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار