یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگر خیانت بیینم سعی میکنم نمونم و برم ولی اگر به هرجهتی نشد که برم و بایددمیموندم میدونم که تا مدتها ...
این بار سومش هست البته همش در حد چت ازش دیدم و خودش قسم قران میخوره که در همین حد بوده خطشو عوض کرد شماره و آدرس طرف رو بهم داد حالا عصبانیتم فروکش کرده ولی عشقم تو دلم مرده.بهش هیچ حسی ندارم گاهی بهش نزدیک میشم ظاهری فقط بخاطری که خانوادم حفظ بشه
بارچندمش بود ؟؟؟چند وقت از آخرین بار گذشته بود ؟؟ بار قبل هم همین جوری بود خیانتش ؟
بار سومش
اولین بار دوسال پیش بود که دیدم این زن براش پیام عاشقانه داده بلاکش کرد و بعد یکسال دوباره دیدم ارتباط گرفته دوباره هم بلاک کرد و بعد یکسال دوباره دیدم باهاش س ک س چت داشته.کرم از شوهرم بود ولی زنه هم خیلی کنه هست به هر روشی تهدیدش کردم و فایده نداشته .مطلقست بیریخت و بزرگتر از شوهرم
شوهر من به معنی واقعی هیچ خصلت منفی تو این۱۳سال نداشته هیچی واسم کم نذاشته حتی اون تایمی که با اون زن در ارتباط بود رفتارش با من مثل همیشه گرم بود زندگیم بینقص بود سه تا بچه دارم شوهرم بینهایت دست و دلباز و کاری هست.واقعا نمیدونم چکار کنم.کاش بد دهن بود کاش دست بزن داشت کاش حداقل یه بی احترامی بهم کرده بود تو این همه سال اون وقت جدایی ازش برام آسون بود.چطور خونه و بچه های مثل دست گلمو بذارم برم