2777
2789

همینطوریشم یکم قوز داره ولی نمیدونم تاثیر داره که بد تر بشه یا ن

و اینکه مامانم میگه بریم ابرو هاتو درست کنیم فقط باید از ته ابرو هات بزنه بتونه صاف و قشنگ بکشه ابرو هاتو 

نمیدونم چرا دلم نمیاد از یه طرف هم خوشم میاد 😂🥲

محدثه هستم ۱۸ سالمه .گیمر هستم . مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم ربطی به قوز نداره. من بینیم یکم قوز داشت ارتودنسی کردم تغییری نکرد بعد رفتم بینیمو کلا عمل کردم که بعدشم افسردگی گرفتم چون مدل بینیم خیلی طبیعیه دوسش ندارم هیچ 

لطفا به هیچ وجه آقایون درخواست دوستی ندن 

ارتودنسی چه ربطی به قوز بینی داره!!!

خیلی میترسم 

ارتودنسی من از ۱۶ سالگیم شروع شد بینیم اصن قوز نداشت 

بعد قوز آورد میگم نکنه تا خود درست شدن بیشتر بشه

نه عزیزم ربطی به قوز نداره. من بینیم یکم قوز داشت ارتودنسی کردم تغییری نکرد بعد رفتم بینیمو کلا عمل ...

عزیزم هرچی که هست بذار باشه. 

منم راستش خیلی وقتا ب فکر عمل بینی میوفتم ولی بعدش پشیمون میشم خیلی تو دو راهی موندم

هم اینکه دوس ندارم از طبیعی بودن دربیام هم اینکه خودم خیلی حساسم رو دماغ 

خیلی حس بدیه ای کاش لیزری چیزی بود 

خیلی میترسم ارتودنسی من از ۱۶ سالگیم شروع شد بینیم اصن قوز نداشت بعد قوز آورد میگم نکنه تا خود درست ...

فقط میدونی که بعد از ارتودنسی لثه اون استحکام سابق و نداره و اگه نگه دارنده رو داعم نزنی دوباره دندونا کج میشن

فقط میدونی که بعد از ارتودنسی لثه اون استحکام سابق و نداره و اگه نگه دارنده رو داعم نزنی دوباره دندو ...

اخه من اصن دندون هام کج نیستن فقط فاصله دارن

نگه دارنده دقیق چیه؟ 

فقط اینو میدونم دکتر گفت شبا باید بزنی تا ۶ ماه