2777
2789
عنوان

دیگه حسی به خانوادم ندارم

102 بازدید | 5 پست

من دختر احساساتی هستم ولی خانوادم با کاراشون باعث شدن که الان هیچی انگار نه انگار کاملا خنثام نسبت بهشون 

شما چقدر در مقابل یه غریبه از خودتون مراقبت میکنین؟

من مجبورم بیشتر از وقتی که درمقابل غریبه ها از خودم مراقبت میکنم در مقابل خانوادم مراقب روح و روان و احساساتم باشم ... چون احتمال داره یه غریبه آدم سالم و مهربونی باشه...

اما من مطمئنم هر گونه ارتباط احساسی و ‌... با خانوادم بهم صدمه میزنه ...

اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"

نمیدونم چرا ولی نباید درکت میکردم نباید الان بعد خوندن این متن به خودم میگفتم چقدر زندگی کنه😫😑😑

آره عزیزم من فقط خدا رو دارم و خودم رو

اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم من فقط خدا رو دارم و خودم رو

ولی میدونی الان چندساله به خاطر درسم ازشون دورم و سالی یک یا دوبار میبینمشون آروم تر شدم

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است

ولی میدونی الان چندساله به خاطر درسم ازشون دورم و سالی یک یا دوبار میبینمشون آروم تر شدم

آخی عزیزم عالیه واسه منم دعا کن عاقبت بخیر بشم