2777
2789

راستش نه

البته بعضی نقاط میبینی یه محل خدمتایی هست که هیچکس حاضر نیست انتخاب کنه . رتبه های خیلی پایین قبول میشن اگر بزنن

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله

اممم چون خودمم زنجانم واقعی دوستانه میگما 

رتبت هیچ جوره به دبیری و ابتدایی محل خدمت ناحیه ۱ و ۲ زنجان نمیرسه 

ایجرود و زنجانرودم رتبه های خوب درمیان 

اگر واقعا دلت میخواد دعوت شی در صورتی که با محل خدمت مشکل نداری بزینه رود ، انگوران یا ماه نشانو بزن 

چون درصد خیلی کمی حاضرن این مناطق کار کنن یهو رتبه بچه های قبولی ماهنشان سه برابره ماهاییه که محل خدمتمون خود زنجانه

اممم چون خودمم زنجانم واقعی دوستانه میگما رتبت هیچ جوره به دبیری و ابتدایی محل خدمت ناحیه ۱ و ۲ زنجا ...

مرسی از راهنماییت عزیزم❤️❤️

اما من شنیدم محل خدمت هرجا باشه اولویت با بچه های همونجان

مرسی از راهنماییت عزیزم❤️❤️اما من شنیدم محل خدمت هرجا باشه اولویت با بچه های همونجان

درسته اولویت با بچه های اونجاس ولی چون اکثرا رتبه های بچه های اون مناطق پایینه همه قبولیا اهل خود زنجان میشن 

مثلا ما ۵ تا قبولی برا شهرستانای زنجان داشتیم ۴ تاشون خود زنجان بود محل زندگیشون